Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Digia Oyj
Pörssitiedote
1.3.2023 klo 15.00

Digia Oyj on julkaissut vuoden 2022 raportointikokonaisuuden suomeksi ja englanniksi. Kokonaisuus sisältää vuosikertomuksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin ja vastuullisuusraportin.

Raportit ovat pdf-tiedostoina tämän tiedotteen liitteinä ja yhtiön internet-sivuilla osoitteessa digia.com/sijoittajat.

Tilinpäätös julkaistaan European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätös on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy on toimittanut riippumattoman rajoitetun varmuuden antavan varmennusraportin koskien ESEF-tilinpäätöstä. Varmennustoimeksianto on suoritettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 (uudistettu) mukaisesti. ESEF-tiedostot ovat tämän tiedotteen liitteenä. 

Lisätietoja:
[email protected]

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
digia.com
 

Digia on vuonna 1990 perustettu pääasiassa Suomen markkinalla toimiva ohjelmisto ja IT-palveluyhtiö. Yhtiön tarjonta kattaa pitkälle IT:n elinkaaren sisältäen digitaalisten palveluiden kehityksen, integraation ja datan, liiketoiminnan taustajärjestelmät sekä ylläpitopalvelut. Yhtiö toimittaa myös kansainvälisesti. Digialla on asiakkaita erityisesti keskisuurissa ja suurissa yrityksissä valituilla toimialoilla kuten tukkukaupassa, teollisuudessa ja finanssialalla.