Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Digitalist Group Oyj                                                                             28.6.2021 klo 08.30

Digitalist Groupin toimitusjohtajan vaihdos

Digitalist Group Oyj:n hallitus ja Petteri Poutiainen ovat sopineet hänen siirtymisestään syrjään yhtiön toimitusjohtajan tehtävistä. Petteri Poutiainen on johtanut yhtiötä vaikeana Covid-aikana, osoittanut suuntaa sekä edistänyt yhteistyötä ja yhtiön arvoja. Kiitämme Petteri Poutiaista hänen panoksestaan ja toivotamme hänelle onnea ja parhainta menestystä jatkossa.

Toimitusjohtajan tehtävät siirretään Magnus Leijonborgille, joka toimii väliaikaisena toimitusjohtajana. Magnus Leijonborg on Digitalist Groupin johtoryhmän jäsen ja on toiminut aiemmin Digitalistin Pohjois-Amerikan liiketoiminnan vetäjänä sekä Digitalist Sweden AB:n toimitusjohtajana. Magnus Leijonborg asuu Tukholmassa ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä medialiiketoiminnassa ja digitaalisessa liiketoiminnassa.

DIGITALIST GROUP OYJ

Hallitus

Lisätietoja
Digitalist Group Oyj
Esa Matikainen, hallituksen puheenjohtaja
puh. +358 40 506 0080, [email protected]

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
https://digitalist.global


Digitalist Group on vuonna 1994 perustettu luova teknologiayhtiö, joka tarjoaa digitaalisia ratkaisuja ja palveluja valikoiduilla liiketoiminta-alueilla toimiville asiakasyrityksille. Digitalist Group pyrkii yhdistämään brändi-, design- ja teknologiaosaamista korkealuokkaisen käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi. Digitalist pyrkii kasvamaan kansainvälisesti ja kannattavasti muotoilemalla uusia konsepteja, palveluita ja teknologiaratkaisuja digitalisoituville toimialoille.