Dovre Group Oyj                            Lehdistötiedote                    15.4.2019 klo 11.50


Dovre Groupille puitesopimus Oslon kaupungin Fornebubanen-projektista


Dovre Groupin Norjan yksikkö on solminut puitesopimuksen Oslon kaupungin kanssa Fornebubanen-projektin eli uuden Fornebuhun menevän metrolinjan rakentamisen projektinjohtamisesta. Puitesopimuksen piiriin kuuluu konsulttien toimittaminen projektinhallintaan, tekniseen suunnitteluun ja sopimusneuvontaan sekä suunnitteluun, taloushallintoon ja dokumenttien hallintaan. Puitesopimus on solmittu neljäksi vuodeksi ja siihen kuuluu optio neljästä lisävuodesta.


«Olemme hyvin ylpeitä siitä, että Oslon kaupunki/Fornebubanen valitsi meidät kumppaniksi», sanoo Dovre Groupin toimitusjohtaja Arve Jensen. «Puitesopimus osoittaa, että Dovre Group pystyy toimittamaan projektinjohtamisen huippuosaamista yhteiskunnallisesti merkittävään hankkeeseen», Jensen jatkaa. «Tämä yhteistyö vahvistaa asemaamme yhtenä merkittävistä palveluntarjoajista kansallisissa liikennehankkeissa.»

Lisätietoja:

DOVRE GROUP OYJ
Arve Jensen
toimitusjohtaja
puh. +47 90 60 78 11
Arve.jensen@dovregroup.com
www.dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 500 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com

Fornebubanen on merkittävä uusi metroprojekti, jossa suunnitellaan linjaa Oslon ja Akershusin välillä yhteistyössä Oslon kaupungin ja Akershusin kunnan kanssa. Investoinnin arvoksi on arvioitu 16 miljardia Norjan kruunua.
www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/etater-foretak-og-ombud/fornebubanen/

Dovre Group tarjoaa konsultointipalveluja, projektinhallintaa ja järjestelmiä. Yhtiö tekee sekä yksityisten, että julkisten organisaatioiden kanssa yhteistyötä. Yhtiöllä on osaamista energia-, kaivos-, paperi ja rakennusalalla. Yhtiöllä on toimistoja ympäri maailmaa mm. Kanadassa, Suomessa, Norjassa, Venäjällä, Singaporessa, Yhdysvalloissa, sekä Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Dovrella on noin 500 asiantuntijaa yli 20 eri maissa.