Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

EAB Group Oyj, Sisäpiiritieto, Pörssitiedote 13.12.2020 klo 17.40

EAB Group Oyj:n koko vuoden 2020 tuloksesta positiivinen

EAB Group Oyj (EAB, Yhtiö) antaa ennakkotiedon koko vuoden 2020 tuloksesta. Heinä-joulukuun 2020 tulos on tehdyistä säästötoimenpiteistä ja liikevaihdon kasvusta johtuen muodostumassa reilusti positiiviseksi vieden koko vuoden 2020 tuloksen jonkin verran voitolliseksi.

EAB ilmoitti puolivuosikatsauksen julkaisun yhteydessä 28. elokuuta 2020, ettei Yhtiö anna ohjeistusta liikevaihdon ja tuloksen kehityksestä, sillä ne ovat suuressa määrin riippuvaisia ulkoisista, Yhtiöstä riippumattomista tekijöistä. Lisäksi EAB ilmoitti, että se jatkaa strategiansa mukaan kokonaiskulujen leikkausta loppuvuonna 2020 alkuvuoden tasolta. Yhtiön nykyisen ennusteen mukaan toisen vuosipuoliskon kokonaiskulut ovat alhaisemmat kuin ensimmäisen vuosipuoliskon kulut. Matalampiin kuluihin ovat vaikuttaneet tehdyt pysyvät ja väliaikaiset henkilöstökulujen säästöt sekä Covid-19-pandemian aiheuttamat rajoitukset. Vertailukelpoinen liikevaihto jälkimmäisellä vuosipuoliskolla on kasvanut sekä osakemarkkinan palautumisen että uusmyynnin seurauksena.

Yhtiö ottaa kantaa vuoden 2021 taloudellisiin näkymiin vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen yhteydessä 12. helmikuuta 2021.

EAB GROUP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:

EAB Group Oyj

Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
[email protected]

Therese Cedercreutz, hallituksen puheenjohtaja
+358 40 544 2502
[email protected]

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 88 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta yli 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa www.eabgroup.fi.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.eabgroup.fi

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Suomen johtavana henkilöstörahastojen tarjoajana palvelemme 90 000 henkilöstörahastojäsentä. Asiakkaitamme palvelee yli 100 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.