Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

EEZY OYJ -- PÖRSSITIEDOTE -- 13.3.2023 KLO 11.30

Eezy Oyj:n tilinpäätös, hallinnointiselvitys sekä palkitsemisraportti vuodelta 2022 on julkaistu

Eezy Oyj on julkaissut tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen, selvityksen hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportin vuodelta 2022. Nämä dokumentit ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Tilinpäätös julkaistaan European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. Konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab on varmentanut XHTML-tiedoston ja sen sisältämät XBRL-merkinnät.

ESEF-muotoisen tilinpäätöksen lisäksi liitteenä on myös epävirallinen PDF-muotoinen tilinpäätös.


Lisätietoja:

Hannu Nyman
talousjohtaja
[email protected]
puh. +358 (0)50 306 9913

Liitteet


Eezy on vuonna 1988 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa laajan kattauksen henkilöstöpalveluita Suomessa valtakunnallisesti. Yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat Henkilöstöpalvelut ja Asiantuntijapalvelut. Yhtiön tulovirrat muodostuvat kuitenkin neljästä erikseen raportoitavasta komponentista, jotka ovat Henkilöstöpalvelut liiketoiminta-alueen alle lukeutuvat Henkilöstövuokraus, Franchise-maksut, ja Kevytyrittäjäpalvelut sekä Asiantuntijapalvelut.