Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

FELLOW FINANCE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 22.2.2021 KLO 15:00

Dynamic Creditin hajautettu lainarahasto (Diversified Loan Fund) aloittaa sijoittamisen kuluttajalainoihin Fellow Financen alustalla. Dynamic Credit on innovatiivinen hollantilainen varainhoitotalo ja luotonantoyhtiö, jolla on yli 69 000 asiakasta ja hallinnoitavaa varallisuutta 10,5 miljardia euroa. Yhtiöllä on toimistot Amsterdamissa, New Yorkissa ja Jakartassa.

Dynamic Credit ja Fellow Finance ovat sopineet yhteistyöstä, jossa hollantilainen varainhoitotalo alkaa sijoittamaan hajautetun lainarahaston pääomia Fellow Financen välittämiin lainoihin. Osapuolten välillä sovittu jatkuvan kaupan malli allokoi pääomia kuluttajalainoihin tarjoten hajautetulle lainarahastolle pääsyn uuden omaisuusluokan korkealaatuisiin lainoihin.

Dynamic Credit hyödyntää sijoittamisessa Fellow Financen lainausalustaa, joka toimii kuudessa eurooppalaisessa maassa. Fellow Finance välittää rahoitusta yrityslainoihin, myynti- ja ostolaskuihin sekä yksityishenkilöiden vertaislainoihin ja sen pääkonttori on Helsingissä.

Antoni Airikkala, Fellow Financen lainasijoittaja-asiakkuuksista vastaava johtaja, toteaa: "Alustaamme hyödyntämällä Dynamic Credit pääsee hajauttamaan sijoitusportfoliotansa uusiin omaisuusluokkiin. Dynamic Credit on suoran luotonannon edelläkävijä, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme valikoituneet heidän yhteistyökumppaniksensa. Lisäksi heidän kokemuksensa sijoittajana motivoi meitä tekemään parhaamme sijoitusalustana. Olen erittäin innoissani yhteistyöstä, joka pitää standardit korkeina tulevaisuudessa."

Jorrit van Rijswijk, Dynamic Credit, sanoo: "Olemme iloisia siitä, että hajautettu lainarahastomme aloittaa sijoittamisen Fellow Financen alustalla. Fellow Finance on osoittanut, että heidän luotonmyöntöprosessinsa toimii ja palvelu sisältää houkuttelevan tuotto-odotuksen. Uskomme, että tämä sijoitus on hyvä lisä portfoliossamme."

Lisätietoja

Antoni Airikkala: lainasijoittaja-asiakkuuksista vastaava johtaja, Fellow Finance Oyj, puh. +358 46 810 34 34

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, puh. +358 40 579 6210

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen rahoitus ja maksaminen suoraan ihmisten ja yritysten väliseksi. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 700 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä palvellen yli 900 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Lue lisää: www.fellowfinance.fi

Dynamic Credit on innovatiivinen varainhoitotalo ja luotonantoyhtiö. Vuonna 2003 perustetulla Dynamic Creditillä on yli 69 000 asiakasta ja hallinnoitavaa varallisuutta 10,5 miljardia euroa. Yhtiöllä on toimistot Amsterdamissa, New Yorkissa ja Jakartassa. Dynamic Credit -konserni koostuu varainhoito- ja luotonantoyhtiö Dynamic Creditistä sekä LoanClear sijoittajapalvelualustasta. Dynamic Credit on täysin lisensoitu ja toimii Alankomaiden, Irlannin ja Indonesian rahoitusmarkkinaviranomaisten säätelyssä. Lue lisää: www.dynamiccredit.com

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen pankkirahoitus suoraan lainaukseen ihmisten ja yritysten välillä. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 660 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä palvellen yli 900 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.