Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

FELLOW FINANCE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 1.2.2021 KLO 17:20

Fellow Financen lainasijoittajat rahoittivat yritys- ja vertaislainoja tammikuussa yhteensä 10,8 miljoonalla eurolla. Kumulatiivinen välitettyjen lainojen määrä kasvoi 706 miljoonaan euroon ja lainasijoittajien määrä 17 302 asiakkaaseen. Reaaliaikaiset tilastot ovat saatavilla sivulla: www.fellowfinance.fi/sijoittajalle/sijoittajalle-tilastot tai kirjautumalla Fellow Financen verkkopalveluun.

Fellow Financen välittämien yritys- ja vertaislainojen tuottokehitys on seurattavissa yhtiön verkkosivulta: www.fellowfinance.fi/sijoittajalle/sijoittajalle-tilastot. Tuottoindeksi huomioi lainansaajien maksukäyttäytymisen eli lainapääomalle saadut korkotuotot, realisoituneet luottotappiot ja luottotappiovarauksen muutoksen.

Lisätietoja

Teemu Nyholm, toimitusjohtaja, Fellow Finance Oyj, [email protected],puh. +358 50 577 1028

Hyväksytty neuvonantaja, Evli Pankki Oyj, puh. +358 40 579 6210

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen pankkirahoitus suoraan lainaukseen ihmisten ja yritysten välillä. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 700 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä palvellen yli 900 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. www.fellowfinance.fi

Fellow Finance Oyj on lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön missio on muuttaa perinteinen pankkirahoitus suoraan lainaukseen ihmisten ja yritysten välillä. Fellow Finance on välittänyt kuluttaja- ja yritysrahoitusta yli 660 miljoonalla eurolla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekeissä palvellen yli 900 000 asiakasta. Yhtiöllä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa ja yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.