Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 2.3.2022 klo 11.10

Finnvera on valinnut Innofactorin julkisen hankinnan kilpailutuksessa toimittamaan asianhallintajärjestelmän Saas-ratkaisuna. Hankintaan sisältyy asianhallintajärjestelmä ja sen käyttöoikeudet, tuki- ja ylläpitopalvelut, ohjelmistopalvelut, järjestelmän toimitusprojekti ja täydentävät asiantuntijapalvelut. Järjestelmä pohjautuu Innofactorin Dynasty 10 -ratkaisuun.

Hankintaan liittyvä palvelusopimus on voimassa määräaikaisena neljä vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Käyttöönottoprojektin on suunniteltu alkavan 1.4.2022. Innofactorin arvio hankinnan kokonaisarvosta on noin 1,0 miljoonaa euroa.

Finnvera Oyj tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA).

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Espoossa 2.3.2022        

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
[email protected]

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles


Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.