Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Fiskars Oyj Abp
Pörssitiedote
27.3.2023 klo 8.30
Muutos Fiskars-konsernin johtoryhmässä
Fiskars-konserni on nimittänyt Aamir Shaukatin toimitusketjusta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Aamir aloittaa tehtävässään viimeistään 1. elokuuta 2023, ja hän raportoi toimitusjohtaja Nathalie Ahlströmille. Yhtiön väliaikaisena toimitusketjusta vastaavana johtajana 1. tammikuuta 2023 lähtien toiminut Bengt Erlandsson jatkaa roolissaan kunnes Aamir aloittaa Fiskarsilla ja tukee sen jälkeen Aamiria sujuvan siirtymän varmistamiseksi.
Aamir siirtyy Firskarsille EssilorLuxotticalta, jossa hän on toiminut konsernin hankintajohtajana vuodesta 2019 lähtien. Sitä ennen hän on työskennellyt useissa hankinnan johtotehtävissä esimerkiksi Jacobs Douwe Egbertsillä, Marsilla ja Beiersdorfilla eri lokaatioissa Aasiassa ja Euroopassa.
"Olen innoissani voidessani toivottaa Aamirin tervetulleeksi Fiskars Groupiin ja johtoryhmämme jäseneksi. Olen vakuuttunut siitä, että hänen kattava globaali kokemuksensa muutoksen ja monimuotoisten tiimien johtamisesta vahvistaa entisestään strategista hankintaa ja ketteryyttä toimitusketjussamme. Haluan myös kiittää Bengtiä hänen kaupallisesta, tehokkaasta ja tuloslähtöisestä toimitusketjumme johtamisesta viime kuukausien aikana", sanoo Nathalie Ahlström, Fiskars Groupin toimitusjohtaja.
Aamirin CV on tämän tiedotteen liitteenä.
FISKARS OYJ ABP
Nathalie Ahlström
toimitusjohtaja
Lisätietoja:
Fiskars Oyj Abp, Mediasuhteet, [email protected],Puh. +358 40 553 3151
Fiskars Group lyhyesti
Fiskars Group (FSKRS, Nasdaq Helsinki) on globaali yhtiö, jonka designvetoiset brändit ovat läsnä kodeissa, puutarhoissa ja ulkoillessa. Brändeihimme kuuluvat muun muassa Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Moomin by Arabia, Waterford ja Wedgwood. Brändimme ovat läsnä yli 100 maassa ja meillä on noin 350 omaa liikettä. Henkilöstöä meillä on lähes 7 000 ja vuonna 2022 liikevaihtomme oli 1,2 miljardia euroa.
Meitä yhdistää tavoitteemme luoda edistyksellistä muotoilua, joka tekee arjesta ainutkertaista. Vuodesta 1649 lähtien olemme suunnitelleet ajattomia, toimivia ja kauniita tuotteita, edistäen samalla innovaatioita ja kestävää kasvua.
Lue lisää: fiskarsgroup.com/fi.

Fiskars on vuonna 1649 perustettu suomalainen kuluttajatuoteyhtiö. Yhtiön päätuoteryhmät liittyvät kotiin, askarteluun, puutarhanhoitoon, ulkoiluun, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja kattamiseen ja tuotteita myydään yli 100 maassa. Yhtiön suurimmat markkina-alueet ovat Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. Fiskars palvelee ihmisiä ympäri maailmaa brändiportfoliolla, johon kuuluu kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwdood. Tuotteista noin puolet valmistetaan yhtiön omissa tehtaissa ja noin puolet tulevat alihankkijoilta.