Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Hoivatilat Oyj
Pörssitiedote
8.5.2020 klo 19:50 EEST

Välimiesoikeus on vahvistanut Aureit Holding Oy:n lunastusoikeuden Hoivatilojen vähemmistöosakkeisiin ja kaupankäynti Hoivatilojen osakkeilla keskeytetään

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan nimittämä välimiesoikeus on tänään vahvistanut, että Aureit Holding Oy:llä ("Aureit Holding") on oikeus lunastaa Hoivatilat Oyj:n ("Hoivatilat") vähemmistöosakkeet ja että Aureit Holdingilla on oikeus saada vähemmistöosakkeet omistukseensa asettamalla lunastushinnan ja sille kertyvän koron maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymä vakuus.

Nasdaq Helsinki Oy ("Nasdaq Helsinki") on 23.4.2020 Hoivatilojen hakemuksen johdosta vahvistanut, että Hoivatilojen osakkeiden noteeraus Nasdaq Helsingin pörssilistalla päättyy mahdollisimman pian sen jälkeen, kun Aureit Holding on saanut lunastusmenettelyssä omistusoikeuden kaikkiin Hoivatilojen ulkona oleviin osakkeisiin.

Aureit Holdingin lunastusoikeuden vahvistamisen seurauksena Nasdaq Helsinki keskeyttää kaupankäynnin Hoivatilojen osakkeilla. Vakuuden asettamisesta ja sitä seuraavasta Hoivatilojen osakkeiden pörssilistalta poistamisesta tiedotetaan myöhemmin erillisellä pörssitiedotteella.

Lisätietoa

Jussi Karjula
toimitusjohtaja
Hoivatilat Oyj
puh. +358 40 773 4054

Hoivatilat lyhyesti

Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen, koulujen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa sekä käynnistänyt 200 kiinteistöhanketta eri puolilla Suomea ja Ruotsia. www.hoivatilat.fi

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.