Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

HONKARAKENNE OYJ       Pörssitiedote 16.4.2021 klo 17:45

 

HONKARAKENTEEN HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN JA VALIOKUNNAT

 

Honkarakenne Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin perjantaina 16.4.2021 Honkarakenteen Tuusulan toimipisteessä osoitteessa Lahdentie 870, Tuusula. Yhtiökokous valitsi nykyisen hallituksen jäsenet Timo Kohtamäen, Kari Saarelaisen ja Kyösti Saarimäen uudelleen hallitukseen sekä Arto Halosen ja Maria Ristolan hallitukseen uusina jäseninä.

 

Hallitus valitsi yhtiökokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi Kyösti Saarimäen.

 

Samassa kokouksessa hallitus lisäksi päätti, että se ei perusta valiokuntia.

 

HONKARAKENNE OYJ

 

 

Marko Saarelainen
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:

 

Toimitusjohtaja Marko Saarelainen, puh. +358 40 542 0254, [email protected] tai

Interim CFO Teppo Sipilä, puh. +358 44 431 0322, [email protected]

 

JAKELU

 

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.honka.fi

 

Honkarakenne valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2020 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 52,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 30 %. www.honka.fi

 


Honkarakenne on vuonna 1958 perustettu yhtiö, joka valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut rakennuksia yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Yhtiön päämarkkina-alueita ovat Suomi, Saksa, Ranska, Venäjä ja Japani. Honkarakenne Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.