Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Incap Oyj
Lehdistötiedote 30.10.2019 

Incap Intia on voittanut arvostetun Export excellence -palkinnon

Incap Oyj:n intialaiselle tytäryhtiöille Incap Contract Manufacturing Services Pvt Ltd:lle on myönnetty Tumkurin alueen Export Excellence -palkinto 2018-2019. Palkinnon myönsi Karnatakan alueen ohjelmistoteknologiakyliä edustava STPI (Software Technology Parks of India). Incap palkittiin elektroniikkalaitteiden viennin hyvästä kasvusta.

”Karnatakan alue on Intian tietotekniikan ja elektroniikan sydän, joka kattaa lähes puolet alan tuotannosta Intiassa. Vientipalkinnon saaminen jo kolmannen kerran on tunnustus tiimeillemme ja tuotantomme korkealle laadulle, joka on saanut asiakkaamme valitsemaan Incapin sopimusvalmistajakseen”, toteaa Incap Intian toimitusjohtaja Murthy Munipalli. Incap on saanut vastaavan palkinnon myös vuosina 2013 ja 2016.

Incapin Intian tehdas sijaitsee Tumkurissa lähellä Bangalorea ja työllistää yhteensä noin 730 henkeä. Tehdas valmistaa muuntajia muun muassa aurinkoenergian hyödyntämiseen, virtalähteitä ja UPS-laitteita, elektroniikkaa tankkausasemille ja maksamiseen, lääkinnällisiä laitteita sekä muita elektroniikkatuotteita.

Valokuvia Incapin Intian tehtaalta: https://photos.app.goo.gl/N44r2reLbPCdBECX9 

INCAP CORPORATION

Lisätietoja (englanniksi):
Murthy Munipalli, toimitusjohtaja Incap CMS Pvt Ltd, puh. +91 98802 31431
Otto Pukk, toimitusjohtaja Incap Oyj, puh. +372 508 0798

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incapcorp.com

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia korkean teknologian laitetoimittajia, joille Incap tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Yhtiö työllistää noin 830 henkilöä. Incapin osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997 lähtien. Lisätietoja: www.incapcorp.com


Incap tarjoaa elektroniikan sopimusvalmistuspalvelua (EMS). Yhtiöllä on valmistustoimintaa Intiassa ja Virossa sekä hankintayksikkö Hongkongissa. Ammattitaitoinen ja osaava tiimi panostaa erityisesti asiakaspalveluun. Yhtiö on toiminut pitkään elektroniikan sopimusvalmistuksessa ja se tunnetaan korkeasta laadusta. Incap on vuosien kuluessa oppinut, että EMS-toimialan perustarpeiden – toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden – lisäksi asiakkaat odottavat, että heidän kumppaninsa pystyvät sopeutumaan jatkuvaan muutokseen.