Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Inderes Oyj
Yhtiötiedote 7.2.2023 klo 15.00

Inderes Oyj:n vuoden 2022 tilinpäätös ja toimintakertomus on julkaistu

Inderes Oyj on julkaissut tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vuodelta 2022. Tilinpäätös ja toimintakertomus on saatavilla pdf-tiedostona tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.group.inderes.fi/fi/sijoittajat/raportit_ja_esitykset.

Yhteystiedot:

Mikael Rautanen
Toimitusjohtaja
[email protected]
+358 50 346 0321

Hyväksytty neuvonantaja:

Sisu Partners Oy

Jori-Pekka Rautalahti
[email protected]
puh. +358 50 382 9323

Juha Karttunen
[email protected]
puh. +358 40 555 4727

Inderes lyhyesti

Inderes on pohjoismainen sijoittajamedia, joka tuo yhteen sijoittajat ja pörssiyhtiöt. Tuotamme syväluotaavaa osaketutkimusta ja sijoittajaviestinnän ratkaisuja yli 400 pörssiyhtiölle, jotka haluavat palvella sijoittajayhteisöä paremmin. Inderes on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalle ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Lue lisää: http://www.group.inderes.fi/

Liite

Tilinpäätös PDF-tiedostona

Inderes yhdistää sijoittajat ja pörssiyhtiöt.

Tuotamme syväluotaavaa osaketutkimusta ja sijoittajaviestinnän ratkaisuja yli 400 pohjoismaiselle pörssiyhtiölle, jotka haluavat palvella sijoittajia paremmin. Sijoittajayhteisölle tarjoamme palveluita, joiden avulla jäsenet voivat verkostoitua ja kehittyä sijoittajina.

Inderes on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalle ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.