Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Inderes Oyj
Lehdistötiedote 15.3.2023 klo 11.00

Inderesin liikevaihto kasvoi 52 prosenttia tammi-helmikuussa 2023

Inderesin liikevaihto kasvoi tammi-helmikuussa 2023 52 % ja oli 2,6 (1,7) miljoonaa euroa. Kaikki päätuotealueet kasvattivat liikevaihtoaan. Streamfabriken- ja Financial Hearings -yrityskaupat vaikuttivat tapahtumaliiketoiminnan kasvuun ja ostettujen kohteiden liiketoiminta on kehittynyt suunnitellusti. Kasvunopeuteen vaikutti lisäksi heikoksi jäänyt vertailujakso vuonna 2022. Tammikuun matala liikevaihtotaso johtuu tapahtumaliiketoiminnan normaalista kausiluonteesta.

Tiedotteen liikevaihtoluvut esitetty raportointikauden keskimääräisellä valuuttakurssilla.

Liikevaihdon kuukausikohtainen kehitys (milj. euroa)

Kuukausi

2023

2022

Muutos, %

Tammikuu

0,9

0,6

49 %

Helmikuu

1,7

1,1

54 %

Kuukausittainen raportointi

Inderes julkaisee puolivuosikatsauksen, tilinpäätöstiedotteen ja kaksi liiketoimintakatsausta ennalta määritetyn aikataulun mukaisesti. Näiden lisäksi Inderes julkaisee kuukausittaisia katsauksia liikevaihdon kehityksestä.

Kuukausittaisissa katsauksissa raportoidaan liikevaihto vertailutietoineen sekä johdon arvio liiketoiminnan kehittymisestä katsauskauden aikana. Kuukausittaiset katsaukset julkaistaan mahdollisimman pian lukujen valmistuttua. Poikkeuksen tekevät yhdessä raportoitavat tammi- ja helmikuun luvut, osana tammi-maaliskuun liiketoimintakatsausta julkistettavat maaliskuun luvut, osana puolivuosikatsausta julkistettavat kesäkuun luvut sekä osana tammi-syyskuun liiketoimintakatsausta julkistettavat syyskuun luvut.

Yhteystiedot:

Mikael Rautanen
Toimitusjohtaja
[email protected]
+358 50 346 0321

Hyväksytty neuvonantaja:

Sisu Partners Oy

Jori-Pekka Rautalahti
[email protected]
puh. +358 50 382 9323

Juha Karttunen
[email protected]
puh. +358 40 555 4727

Inderes lyhyesti

Inderes on pohjoismainen sijoittajamedia, joka tuo yhteen sijoittajat ja pörssiyhtiöt. Tuotamme syväluotaavaa osaketutkimusta ja sijoittajaviestinnän ratkaisuja yli 400 pörssiyhtiölle, jotka haluavat palvella sijoittajayhteisöä paremmin. Inderes on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalle ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Lue lisää: http://www.group.inderes.fi/

Inderes yhdistää sijoittajat ja pörssiyhtiöt.

Tuotamme syväluotaavaa osaketutkimusta ja sijoittajaviestinnän ratkaisuja yli 400 pohjoismaiselle pörssiyhtiölle, jotka haluavat palvella sijoittajia paremmin. Sijoittajayhteisölle tarjoamme palveluita, joiden avulla jäsenet voivat verkostoitua ja kehittyä sijoittajina.

Inderes on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalle ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.