Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 2.4.2019 klo 11.30


Innofactor Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa tänään, 2.4.2019, yhtiölle valittiin uusi hallitus. Hallituksessa jatkavat Innofactor Oyj:n toimitusjohtaja DI Sami Ensio, DI Pekka Eloholma, VTM Anna Lindén ja DI Risto Linturi.

Välittömästi yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan Pekka Eloholma.

Hallituksella on aikaisemman käytännön mukaan palkitsemisvaliokunta. Hallitus valitsi palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi Pekka Eloholman ja jäseniksi Anna Lindénin sekä Risto Linturin. Pekka Eloholman, Anna Lindénin ja Risto Linturin katsotaan olevan riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista.


Espoossa 2.4.2019

INNOFACTOR OYJ

Hallitus


Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
[email protected]

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2014–2018 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 14 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization

Vuonna 2000 perustettu Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-ratkaisuihin keskittyneitä ohjelmistotoimittajia. Yhtiön liiketoiminta koostuu järjestelmäintegraattorina toimimisesta IT-projekteissa sekä omien ohjelmistotuotteiden ja -palveluiden kehittämisestä ja myynnistä. Yhtiössä työskentelee yli 600 henkilöä Suomessa, Tanskassa, Norjasssa ja Ruotsissa. Innofactorin nykyinen rakenne on syntynyt lukuisten yrityskauppojen seurauksena.