Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 31.3.2022 klo 20.35

Innofactor ja norjalainen voittoa tavoittelematon organisaatio ovat allekirjoittaneet sopimuksen koskien pilvisiirtymäprojektia, jossa koko organisaation IT siirretään ulkoisesta On Premises -konesalista Microsoft Azure -pilviympäristöön.

Sopimuksen arvonlisäveroton arvo on noin 1,2 miljoonaa euroa. Pilvisiirtymäprojekti toimitetaan huhtikuun 2022 ja tammikuun 2023 välisenä aikana.

Espoossa 31.3.2022

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
[email protected]

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #HybridWork #PeopleFirst #CreatingSmiles

 


Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.