Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors House Oyj                        

Lehdistötiedote 4.6.2021 klo 14:30

Investors House: Kaksijakoinen tunnelma vuokramarkkinoilla

Investors House -konserniin kuuluva OVV-ketju vuokrasi toukokuussa yhteensä 377 asuntoa, mikä on kuusi prosenttia enemmän kuin edellisvuoden vastaavan ajankohdan 354 asuntoa. Kumulatiivisesti 1-5/2021 OVV-ketjun vuokraamien asuntojen määrä 1784 asuntoa on kaksi prosenttia edellisvuoden 1754 asunnon tasoa korkeampi.

”Matala korkotaso on kasvattanut sijoitusasuntojen houkuttelevuutta sijoituskohteena, mikä yhdistettynä viime vuosien runsaaseen uudisrakentamiseen on lisännyt vuokra-asuntojen tarjontaa. Uusien vuokrasuhteinen vuokrien nousu onkin tämän johdosta taittunut. Kasvavat inflaatio-odotukset sekä opiskelijoiden palaaminen vuokramarkkinoille voivat kuitenkin kääntää vuokrat jälleen nousuun. Yliopistojen ja korkeakoulujen avautumisen aikataulu onkin yksi tämän hetken suurimmista kysymyksistä opiskelupaikkakuntien vuokramarkkinoilla.”, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Antti Lahtinen.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchising-yrittäjyyteen perustuva OVV-ketju 12 paikkakunnalla.

Helsinki 4.6.2021

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Johtaja Antti Lahtinen, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito, puh 040 538 6931

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi        

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.