Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Investors House Oyj

Pörssitiedote

Julkaistavissa 24.6.2021 klo 10

INVESTORS HOUSEN TALOUSJOHTAJAKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI TALON SISÄLTÄ HARRI VALO

Investors Housen talousjohtajaksi on nimetty Harri Valo (54). Hän aloittaa 1.8.2021 ja ottaa talousjohtajan vastuun 1.9.2021 alkaen.

Valo on työskennellyt Investors Housen tytäryhtiö Juhola Asset Management Oy:n palveluksessa 2013 alkaen viimeksi talousjohtajana. Ennen sitä hän toimi taloushallinnon tehtävissä Lemminkäinen -konsernissa 17 vuoden ajan koti- ja ulkomailla.

Talousjohdon vahdinvaihto tapahtuu siten, että nykyinen talousjohtaja Matti Leinonen vastaa H1 2021 laadinnasta, minkä jälkeen uusi talousjohtaja ottaa vastuun. Valo tulee 1.8.2021 alkaen myös Investors Housen johtoryhmän jäseneksi.

Toimitusjohtaja Petri Roininen:

’’Harrin valinta talousjohtajaksi oli luontevaa kun tehtävä avautui ja kävi ilmi, että hän oli kiinnostunut. Olen iloinen, että voimme tarjota urapolkuja konsernin sisällä.’’

Talousjohtaja Harri Valo (1.9.2021 alkaen):

’’Odotan innolla uusia työtehtäviä mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Hienoa, että työtehtävien kiertomahdollisuus järjestyi joustavasti konsernin sisällä.’’

Helsinki 24.6.2021

Investors House Oyj

Lisätiedot:        Petri Roininen, puh 040 761 9669

                     Harri Valo, puh 040 5431464

Jakelu:        Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.


Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.