Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Digital Workforce Services Oyj Yhtiötiedote 6.2.2023 kello 09.00

Jussi Vasama aloittaa Digital Workforce Services Oyj:n toimitusjohtajana 27.3.2023

Jussi Vasaman aloitusajankohta Digital Workforce Services Oyj:n toimitusjohtajana on täsmentynyt. Hän aloittaa tehtävässä 27.3.2023. Digital Workforce Services on tiedottanut 20.12.2022 Jussi Vasaman nimityksestä ja siitä, että hän aloittaa tehtävässä viimeistään 19.4.2023.

 

Digital Workforce Services Oyj:n väliaikaisena toimitusjohtajana 19.12.2022 alkaen toiminut Heikki Länsisyrjä jatkaa Digital Workforce Services Oyj:n hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä Vasaman aloittaessa toimitusjohtajan tehtävässä.

 

Digital Workforce Services Oyj

 

Hallitus

 

Lisätietoja

 

Heikki Länsisyrjä, puh. +358 50 558 7801

 

Hyväksytty neuvonantaja

Danske Bank, puh. +358 40 841 3052

Tietoja julkaisijasta Digital Workforce Services Oyj

Tietoja Digital Workforcesta

Digital Workforce Services on maailman johtava liiketoiminnan automatisointiin tarkoitetun alustan ja palvelujen tarjoaja. Digital Workforce Outsmart -alustan avulla organisaatiot voivat kiihdyttää digitalisaatiota, kasvattaa liikevaihtoa, parantaa asiakaskokemusta ja kilpailukykyä. Maailmanlaajuisesti yli 200 suurta asiakasta käyttää yhtiön alustaa ja palveluja liiketoimintansa kehittämiseen automaation avulla. Yhtiö on perustettu vuonna 2015 ja sen palveluksessa on yhteensä yli 200 liiketoiminnan automaation ammattilaista Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Digital Workforce on listattu Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla.

https://digitalworkforce.com

Digital Workforce on suomalainen älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan palveluyhtiö, joka suunnittelee, implementoi ja ylläpitää manuaalisia tietotyöprosesseja suorittavia ohjelmistorobotteja eli digityöntekijöitä asiakkailleen. Yhtiön asiakkaat koostuvat pääasiallisesti suurista globaaleista organisaatioista niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.