Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kemira Oyj, Lehdistötiedote, 7.6.2022 klo 10.00

Kutsu Kemiran pääomamarkkinapäivään 2022

Kemira Oyj järjestää pääomamarkkinapäivän sijoittajille ja analyytikoille tiistaina 13.9.2022 Lontoossa.

Päivän aikana on mahdollisuus tavata Kemiran toimitusjohtaja Jari Rosendal, talousjohtaja Petri Castrén sekä muita johtoryhmän jäseniä.

Alustava ohjelma (paikallista aikaa):
11.00  Rekisteröityminen ja buffet-lounas
12.00  Esitykset
~15.00 Tilaisuus päättyy

Osoite: The London Stock Exchange, 10 Paternoster Square, London EC4M 7LS

Pääomamarkkinapäivän aikana molemmat segmentit kertovat viimeisimmästä markkinakehityksestä sekä liiketoiminnan kehityksestä. Lisäksi Kemiran johto käy läpi, kuinka Kemira on edennyt kannattavan kasvun strategiassaan. Pääomamarkkinapäivän aikana kuullaan myös päivitys Kemiran T&K-toiminnoista, mukaan lukien Kemiran biopohjainen strategia.

Voit seurata tilaisuutta myös suoran webcast-lähetyksen välityksellä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa: kemira.fi/sijoittajat (https://www.kemira.com/fi/konserni/sijoittajat/). Webcast-linkki päivitetään verkkosivuille lähempänä tapahtumaa. Esitysmateriaali ja tallenne webcastista ovat saatavilla verkkosivuilla tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu (https://forms.office.com/r/pxHB5hqUv2) Kemiran pääomamarkkinapäivään 2022.

Voit myös ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä sähköpostia [email protected]

Kemira on maailman johtava kestäviä kemikaaliratkaisuja runsaasti vettä käyttäville teollisuudenaloille valmistava yhtiö. Kilpailuetumme perustuu asiakkaiden prosessi- ja resurssitehokkuutta sekä laatua parhaiten tukeviin tuotteisiin ja asiantuntemukseen. Keskitymme massa- ja paperiteollisuuteen, vedenkäsittelyyn sekä öljy- ja kaasuteollisuuteen. Vuonna 2020 Kemiran liikevaihto oli noin 2,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.kemira.fi