Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kojamo Oyj
Sisäpiiritieto
23.6.2022 klo 11:30

Kojamo sopi 942 asunnon ostosta
 
Kojamo ja NREPin hallinnoima rahasto ovat sopineet kaupasta, jolla Kojamon tytäryhtiö Lumo Kodit Oy ostaa 942 vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksista. Kauppa on ehdollinen tavanomaisten kiinteistökaupan edellytysten toteutumiselle. Osapuolten tavoitteena on toteuttaa kauppa kesäkuun 2022 aikana.

Kaupassa ostetaan 13 korkeatasoista vuosina 2017-2021 valmistunutta kohdetta, joiden asunnoista 461 sijaitsee Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, 191 Turussa ja 290 Jyväskylässä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Toteutuessaan kauppa kasvattaa Kojamon liikevaihtoa vuonna 2022 noin 4 miljoonalla eurolla. Kohteiden vuokrasopimukset jatkuvat ennallaan.  

Investointi tukee Kojamon strategian mukaista kasvua pääkaupunkiseudulla sekä Turussa ja Jyväskylässä. Kojamon strategiana on investoida asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa, joissa vuokra-asuntojen kysyntä kasvaa kaupungistumisen ja vuokralla asumisen suosion lisääntymisen vuoksi. 

"Ostettavat kohteet soveltuvat erinomaisesti strategiaamme ja vahvistavat Kojamon asuntotarjontaa näillä alueilla. Ne sijaitsevat kasvavilla kaupunkiseuduilla hyvien liikenneyhteyksien, monipuolisten palveluiden sekä ulkoilualueiden lähellä. Toivotamme uudet asiakkaamme tervetulleiksi Lumo-palveluiden pariin ", toteaa liiketoimintajohtaja Ville Raitio. 

Lisätietoja: Ville Raitio, Kojamo Oyj, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet
 

Kojamo on vuonna 1969 perustettu Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö. Kojamo pyrkii jatkuvasti kehittämään sijoituskiinteistöjensä arvoa rakennuttamalla uutta sekä ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.