Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Konecranes voitti saksalaiselta asiakkaalta kaikkien aikojen suurimman konttikurottajasopimuksensa maaliskuussa 2020. Konecranes voitti 39 konttikurottajan tilauksen yhdessä jakelijansa Richter Fördertechnik GmbH & Co. KG:n kanssa. Toimitusten on määrä alkaa vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä ja jatkua vuoden 2021 ensimmäiseen neljännekseen saakka.

Sopimus koskee 39 Konecranes SMV 2216 TC3 -konttikurottajan toimitusta muutoksineen. Trukeilla voidaan pinota 22, 16 ja kuuden tonnin kontteja.
"Kyseessä on pitkään neuvoteltu sopimus, johon osallistui useita henkilöitä yrityksen eri osastoilta. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja kiitollisia kumppanimme Richter Fördertechnik GmbH & Co. KG:n työpanoksesta", kertoo Ralf Gowin, Konecranes Lift Trucksin Saksan myyntipäällikkö.
"Meillä on kunnia vastaanottaa yrityksemme kaikkien aikojen suurin konttikurottajatilaus. Saksa on meille erittäin tärkeä markkina-alue, ja tämä tilaus osoittaa suurta luottamusta huoltotukeamme kohtaan. Yhteistyö Richterin kanssa oli avainasemassa tätä sopimusta tehtäessä", kertoo Konecranes Lift Trucksin Euroopan alueen myyntijohtaja Patrik Starck.
Lisätietoja:
Patrik Lundbäck, myyntijohtaja, Konecranes Lift Trucks                                                         
Sähköposti: pat[email protected]tai puhelin +46 700 870 734
Ralf Gowin, Saksan myyntipäällikkö, Konecranes Lift Trucks
Sähköposti: [email protected]tai puhelin +49 421 626 706 60
Sara Malagoli, Marketing, Konecranes Lift Trucks
Sähköposti: [email protected]tai puhelin: +39 335 777 32 61
Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2019 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,33 miljardia euroa. MHE-Demag mukaan luettuna konsernilla on noin 18 000 työntekijää 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,33 miljardia euroa. MHE-Demag mukaan lukien konsernilla on noin 18 000 työntekijää 50 maassa. 

Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).