Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?


 

BOREO OYJ                        Sijoittajauutinen 15.9.2022 klo 14:00

Kutsu Boreon pääomamarkkinapäivään 2022

Boreo kutsuu sijoittajat, analyytikot ja median edustajat yhtiön ensimmäiseen pääomamarkkinapäivään tiistaina 27.9.2022 klo 13:00. Tilaisuus järjestetään Helsingin keskustassa ja suora webcast-lähetys alkaa klo 13:00.

Tilaisuuden aikana yhtiön toimitusjohtaja Kari Nerg ja muut Boreon johtoryhmän jäsenet kertovat yhtiön tulevaisuuden tavoitteista ja suuntaviivoista, strategiasta ja taloudellisesta kehityksestä.

Ajankohta:     tiistai 27.9.2022 klo 13:00-15:00

Osoite:           SEB, Eteläesplanadi 18, 00130 Helsinki

Webcast:       https://tinyurl.com/BoreoCMD22

Tilaisuus on englanninkielinen ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä tilaisuuden aikana.

Osallistujia pyydetään ystävällisesti rekisteröitymään tilaisuuteen perjantaihin 23. syyskuuta 2022 mennessä. Fyysisesti tapahtumaan osallistuvia pyydetään rekisteröitymään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Esitysmateriaalit ja tarkempi agenda ovat saatavilla ennen tapahtumaa Boreon kotisivuilla osoitteessa: www.boreo.com/investors ja webcast-lähetyksen tallenne on saatavilla verkkosivuilla tapahtuman jälkeen.

Vantaalla, 15. päivänä syyskuuta 2022

Boreo Oyj

Kari Nerg
Toimitusjohtaja

Jakelu:
Helsingin pörssi
keskeiset tiedotusvälineet,
www.boreo.com

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kari Nerg
+358 44 341 8514

Talous- ja rahoitusjohtaja Aku Rumpunen
+358 40 556 3546

Boreo lyhyesti:

Boreo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa. Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Elektroniikka, Tekninen kauppa ja Raskas kalusto.

Boreon päätavoite on omistaja-arvon luominen pitkällä aikavälillä. Tämän se pyrkii saavuttamaan yritysostovetoisella strategialla, luomalla optimaaliset olosuhteet sen yhtiöille myynnin kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen sekä olemalla paras mahdollinen koti sen yhtiöille ja henkilöstölle.

Konsernin jatkuvien toimintojen liikevaihto vuonna 2021 oli 122 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 300 henkilöä seitsemässä maassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.


 


Boreo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa. Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Elektroniikka, Tekninen kauppa ja Raskas kalusto. Boreon päätavoite on omistaja-arvon luominen pitkällä aikavälillä. Tämän se pyrkii saavuttamaan yritysostovetoisella strategialla, luomalla optimaaliset olosuhteet sen yhtiöille myynnin kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen.