Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Investors House Oyj
Lehdistötiedote

KUTSU INVESTORS HOUSE OYJ:N Q3 2021 JULKISTAMISTILAISUUTEEN 15.11.2021 KLO 13.00

Investors House Oyj julkaisee Q3 2021 osavuosikatsauksen 15.11.2021 noin klo 8.30.

Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen esittelee osavuosikatsauksen sekä samalla katsauksen yhtiön strategiasta ja näkymistä analyytikoille, sijoittajille ja medialle maanantaina 15.11.2021 klo 13.00.

Tilaisuus pidetään webcastinä ja on seurattavissa osoitteessa  https://investorshouse.videosync.fi/2021-q3 . Webcastissä voi netin kautta esittää reaaliaikaisesti kysymyksiä, joihin toimitusjohtaja tilaisuudessa vastaa.

Esitysaineistot ovat saatavilla tiedotustilaisuuden jälkeen osoitteessa www.investorshouse.fi.

Helsinki 8.11.2021

Investors House Oyj

Petri Roininen, toimitusjohtaja

Jakelu:              Nasdaq Helsinki

                          Keskeiset tiedotusvälineet

                          www.investorshouse.fi

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.

 


Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.