Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

KUTSU

Kutsu medialle: 31.7.2020 Honkarakenne esittelee Tuusulan asuntomessuilla kaksi aktiivisesti hyvinvointia edistävää kotia

Hirsirakentamisen edelläkävijä Honkarakenne esittelee Tuusulan asuntomessuilla kaksi erilaista kotia, jotka on suunniteltu aktiivisesti edistämään asukkaidensa hyvinvointia. Samalla haluamme avata arvokeskustelun rakentamisen vastuullisuudesta ja laadusta. Tervetuloa tutustumaan taloihin ja tekijöihin niiden takana!

VILLA MIKAEL JA VILLA SANNI: SUOMEN ESTEETTÖMIN KOTI

Aika: perjantaina 31.7.2020 klo 9:30 - 10:00

Paikka: Kohde 6a ja 6b, Pikkukarhunkierto 24 a ja b, Tuusula

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Villa Mikaeliin ja Villa Sanniin asuntomessujen mediapäivänä pe 31.7.2020 klo 9.30–10.00.

Villa Mikael on Suomen esteettömin koti, jonka jokainen yksityiskohta tukee asukkaansa kuntoutumista. Monia oivalluksia ja älykkäitä ratkaisuja sisältävä koti on suunniteltu Mikael Turtiaiselle, joka sai vaikean aivovamman vuosikymmen sitten liikenneonnettomuudessa.

Villa Mikaelin erityisratkaisut avautuvat Mikaelin isän Petri Turtiaisen johdattamalla talokierroksella. Paikalla on myös Honkarakenteen toimitusjohtaja Marko Saarelainen herättämässä keskustelua rakentamisen laadusta ja kestävyydestä. Tarjolla aamiaista sesongin herkullisilla mauilla.

HONKA HUOMEN – KUIN LUONTORETKELLÄ OMASSA KODISSA

Aika: pe 31.7.2020 klo 12:30 – 13:00

Paikka: Kohde 41, Tuusulan asuntomessut, Isokarhunkierto 11, Tuusula

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Honka Huomeneen ja tekijöihin sen takana asuntomessujen mediapäivänä pe 31.7.2020 klo 12.30–13.00. Tilaisuudessa keskustellaan kodin vaikutuksesta hyvinvointiin.

Koe kaikille aisteille suunniteltu älykäs hirsikoti. Aisti puun tuoksu, harmoninen sisustus, uppoudu Aki Päivärinteen suunnittelemaan äänimaailmaan ja viherhuoneen rentouttavaan tunnelmaan! Rentoudu hetki luonnon keskellä ja nauti lasi kuohuvaa.

Ilmoittaudu tapahtumiin täällä: https://hub.honka.fi/ilmoittautuminen/mediatilaisuus/31-07-2020

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Sanna Huovinen, markkinointijohtaja, Honkarakenne Oyj, 040 1978 707, [email protected] 
Heidi Kaunokoski, markkinointipäällikkö, Honkarakenne Oyj, 050 524 9687, [email protected]

Tutustu Villa Mikaeliin (kohde 6a)

https://www.honka.fi/fi/mikael/
Valokuvat: https://honka.com/en/media/
Villa Mikael & Villa Sanni -blogi https://villamikaelvillasanni.com/

Tutustu Honka Huomeneen (kohde 41)
https://www.honka.fi/fi/huomen/
Valokuvat: https://honka.com/en/media/
Instagram @honka_huomen

Honkarakenne Oyj

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2019 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 47,5 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 34 %. www.honka.fi 

 

Honka-brändillä toimiva Honkarakenne on laadustaan ja innovaatioistaan tunnettu hirsitalovalmistaja, jota ajaa eteenpäin tahto edistää hyvää ja luonnollista elämää. Valmistamme hirsitaloja ja yksilöllisiä puutaloja laadukkaimmasta suomalaisesta massiivipuusta omalla tehtaallamme Karstulassa – 60 vuoden, yli 85 000 toimitetun talon ja lukuisten innovaatioiden tuomalla kokemuksella. Honka on välittävän ja vastuullisen ihmisen valinta aikakaudella, jolloin elämisen ja asumisen laadulla on todella paljon merkitystä.