Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sievi Capital Oyj
Lehdistötiedote 10.8.2021 klo 9.30

Kutsu Sievi Capitalin puolivuosikatsauksen julkistukseen

Sievi Capital Oyj:n puolivuosikatsaus tammi–kesäkuulta 2021 julkaistaan tiistaina 17.8. noin klo 8. Yhtiö järjestää analyytikoille, sijoittajille ja medialle suunnatun suomenkielisen webcast-tilaisuuden samana päivänä klo 10.00.

Sievi Capitalin toimitusjohtaja Päivi Marttila esittelee tilaisuudessa puolivuotiskauden tuloksia ja keskeisiä tapahtumia.

Suoraa webcast-lähetystä voi seurata osoitteesta https://sievicapital.videosync.fi/2021-08-17-sievicapital-q2

Kysymyksiä voi esittää webcast-alustalla tai lähettämällä kysymykset etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tiistaihin 17.8. klo 9.00 mennessä.

Tilaisuuden tallenne ja esitysaineisto ovat saatavilla myöhemmin samana päivänä Sievi Capitalin verkkosivuilla.

SIEVI CAPITAL OYJ

LISÄTIETOJA:
toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU:  
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on suomalaisten yrittäjien kumppani. Tuemme pienten ja keskisuurten yritysten arvon rakentamista, tuloksellisuutta ja kasvua sekä vahvistamme samalla koko maan kilpailukykyä. Uskomme, että menestymme parhaiten yhdessä yrittämällä. Sievi Capitalin osake on listattu Helsingin pörssiin.


Sievi Capital on vuonna 1976 perustettu pörssilistattu pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista. Yhtiöllä on omistuksia tällä hetkellä Indoor groupissa, KH-koneissa, NRG:ssä ja Logisticasissa.