Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

SSH Communications Security järjestää sijoittajille ja analyytikoille Capital Markets Day -tilaisuuden, jossa SSH kertoo osanottajille vahvasta pitkän aikavälin kasvutavoitteestaan ja strategisista toimenpiteistä sen saavuttamiseksi.

Tilaisuudessa annetaan myös katsaus yrityksen toimintaympäristön ja markkinoiden kehittymisestä, lisätietoja yrityksen päivitetystä missiosta ja visiosta sekä kerrotaan PrivX®-tuotteiden markkinanäkymistä ja kehityssuunnista.

Tilaisuudessa sijoittajilla on mahdollisuus tavata yrityksen hallituksen ja johtoryhmän jäseniä ja keskustella heidän kanssaan. Tilaisuudessa esiintyy myös SSH:n asiakkaita.

Tilaisuudessa tarjotaan lounas klo 12:00-13:00.

Tilaisuus on suunnattu sijoittajille ja analyytikoille. Tilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla SSH:n verkkosivuilta (www.ssh.com) tilaisuuden jälkeen.

Aika: maanantai 10.6.2019 klo 08:30-13:00.
Paikka: Hotelli Scandic Simonkenttä, Espa-sali (Simonkatu 9, 00100 Helsinki)

Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan keskiviikkoon 5.6.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].


Lisätietoja SSH.COM:ista:
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja palveluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menestymään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kattavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.

SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä.