Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Lehto Group Oyj
Sisäpiiritieto
12.8.2021 klo 7.25

Lehto Group Oyj:n konsernin johtoryhmän kokoonpanoon tehdään muutoksia 12.8.2021 alkaen.

Asunnot-palvelualueen johtaja Juha Höyhtyä jää pois konsernin johtoryhmästä ja yhtiön palveluksesta elokuun 2021 aikana. Asunnot-palvelualueen vt. johtajana toimii seuraajan löytymiseen saakka toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

Toimitilat-palvelualueen johtaja Jaakko Heikkilä jää pois konsernin johtoryhmästä ja yhtiön palveluksesta vuoden 2021 lopulla. Vuoden 2022 alusta palvelualueen johtajana aloittaa kokenut rakennusalan toimija Matti Koskela.

"Haluan kiittää Juha Höyhtyää sekä Jaakko Heikkilää tehdystä työstä yhtiön eteen. Heillä on ollut tärkeitä rooleja sekä yhtiön voimakkaan kasvun että siitä seuranneiden haasteiden johtamisessa. Lisäksi toivotan Matti Koskelan tervetulleeksi Lehtoon. Hän tuo tullessaan vahvan rakennusalan kokemuksen ja profiloituu hyvänä ihmisten johtajana", toteaa Lehdon toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

"Lähden innolla uudistamaan aitoon tekemiseen keskittyvää ja dynaamisena toimijana tunnettua Lehtoa yhdessä johtoryhmän ja koko henkilöstön kanssa. Tehtävässäni pääsen hyödyntämään laaja-alaisesti toimitila - ja asuntorakentamiskokemustani sekä asiakastarpeiden tuntemustani. Lehdon edelläkävijyys sekä tuotteet yhdistettynä kustannustehokkaisiin esivalmisteisiin antavat hyvän lähtökohdan myös toimitilaratkaisujen muuttuneen kysynnän tarpeisiin sekä sen myötä myös kannattavuuden parantamiseen pidemmällä aikajänteellä", toteaa Matti Koskela.

Konsernin johtoryhmässä ovat edelleen toimitusjohtaja Juuso Hietanen, talousjohtaja Veli-Pekka Paloranta, kaupallinen johtaja Antti Asteljoki, liiketoiminnan tukipalveluista vastaava johtaja Timo Reiniluoto, kehitysjohtaja Arto Tolonen, tehdastuotannosta vastaava johtaja Jukka Haapalainen ja henkilöstöjohtaja Kaarle Törrönen.  
Lisätietoja:
Juuso Hietanen
Toimitusjohtaja
Puh. 050 343 4023

Lehto on vuonna 1976 perustettu suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni, joka hyödyntää rakennusprosessissaan toistettavia konsepteja, tehdasvalmistusta sekä modulaarisuutta luodakseen lisäarvoa asiakkailleen. Yhtiön liiketoiminta jakautuu nykyisin kahteen palvelualueeseen: Toimitilat ja Asunnot. Näiden palvelualueiden sisällä yhtiö tekee myös päiväkoteja, hoivatiloja sekä myös korjausrakentamista. Yhtiön ydinosaaminen keskittyy yksinkertaisiin, monistettaviin ja kohtuuhintaisiin asuntoihin sekä toimitiloihin.