Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Lemonsoft Oyj:n sijoittajasivut arvioitiin First North -listan parhaiksi historian ensimmäisessä Pörssigaalassa Helsingissä 17.5.2022.

 Pörssiyhtiöiden parhaat sijoittajasivut on valittu jo vuodesta 1999 lähtien ja kriteerit ovat tiukat. Sijoittajasivuista tarkastellaan esimerkiksi käytettävyyttä, ulkoasua, miten strategia, kasvu ja kannattavuus on ilmaistu, miten taloudelliset tavoitteet ja aiempi historia esitetään, miten kuvataan pääoman käyttö ja operatiiviset riskit ja vastuullisuus.

Palkinnot jaetaan neljässä sarjassa, joista Lemonsoft Oyj voitti First North – listan sarjan.

Toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti:
”Voitto oli iloinen yllätys ja upea huomionosoitus meille. Se kruunasi kaiken uuden pörssisääntöjen opettelun myötä tehdyn kovan työn ja antaa myös vahvistusta jatkaa edelleenkin avoimella ja selkeällä linjalla. Kiitos kaikille lemonsoftlaisille, jotka tähän ovat antaneet oman panoksensa.”

”Parhaat sijoittajasivut -palkintoa on jaettu jo aikaisempina vuosina, ja kilpailu on selkeästi kirittänyt yhtiöitä parantamaan sijoittajasivujaan”, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri kiittää.

Lue lisää: www.porssisaatio.fi

Lemonsoft on suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Yhtiö on keskittynyt tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiön ohjelmistot ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla.