Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?


Ramirent Oyj
Pörssitiedote
8.10.2019 klo 16.00 (EEST)

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA, HONGKONGISSA TAI MILLÄÄN MUULLA ALUEELLA MISSÄ TARJOUS OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAINEN.

Loxam on toimittanut kannekirjelmänsä lunastaakseen Ramirentin jäljellä olevat vähemmistöosakkeet 8,77 euron osakekohtaiseen hintaan

Ramirent Oyj (”Ramirent”) on saanut tiedon, että Loxam S.A.S (”Loxam”) on toimittanut kannekirjelmänsä välimiesmenettelyssä koskien kaikkien Ramirentin vähemmistöosakkeiden lunastusta, ja että Loxam on kannekirjelmässään vaatinut muuan muassa, että Ramirentin vähemmistöosakkeiden lunastushinnaksi vahvistetaan 8,77 euroa osakkeelta. Loxamin 18.6.2019 päivätyn ostotarjousasiakirjan mukaisesti Loxamin tarjoamaa lunastushintaa on tarkistettu Ramirentin 14.3.2019 pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen päättämän osingon toisen 0,23 euron suuruisen osakekohtaisen maksuerän maksamisen seurauksena. Osinko maksettiin 3.‑4.10.2019 osakkeenomistajille, jotka olivat merkittynä Ramirentin osakasluetteloon 18.9.2019.

Ramirent tiedotti aiemmin, että Loxam on 29.7.2019 saattanut vireille osakeyhtiölain mukaisen välimiesmenettelyn koskien Ramirentin vähemmistöosakkeiden lunastusta lunastaakseen kaikki Ramirentin liikkeeseen lasketut ja ulkona olevat osakkeet. Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan määräämä välimiesoikeus tulee myöhemmin päättämään Loxamin lunastusoikeudesta ja käyvästä vähemmistöosakkeiden lunastushinnasta.

Lisätietoja:

Jukka Havia, talousjohtaja, Ramirent Oyj

Puh. +358 50 355 3757

[email protected]

Ramirent on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta rakentamiseen sekä muuhun teollisuuteen. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissä on noin 3 000 työntekijää ja 300 konevuokraamoa yhdeksässä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa. Vuonna 2018 Ramirent-konsernin myynti oli 712 miljoonaa euroa. Ramirent on noteerattu Nasdaq Helsingissä (RAMI). Loxam S.A.S. on hankkinut yli 90 prosenttia kaikista Ramirentin osakkeista ja tulee poistamaan yhtiön Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta heti kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua.

Ramirent – Gear up. Konevuokraamo palveluksessasi

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com