Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

HONKARAKENNE OYJ Pörssitiedote 5.5.2021 kello 13:00

Maarit Jylhä (KTM) on nimitetty Honkarakenteen talousjohtajaksi. Hänestä tulee myös konsernin johtoryhmän jäsen.
Maarit Jylhä toimii tällä hetkellä Destia Oy:n konsernilaskennan kehityspäällikkönä. Ennen siirtymistään Destia Oy:lle Maarit toimi Honkarakenne Oyj:n Group Controllerina ja talouspäällikkönä vuosina 2000–2011.

Maarit Jylhä aloittaa talousjohtajan tehtävässään 1.6.2021.

”Toivotan Maaritin lämpimästi tervetuloa takaisin Honka-perheeseen. Uskon, että Maaritin aikaisempi tuntemus toimialastamme yhdistettynä viime vuosina karttuneeseen uuteen osaamiseen, auttaa meitä kehittämään taloushallinnon prosesseja yrityksessämme. Odotan innolla Maaritin kehitysideoita Honkarakenteen taloushallintoon”, toteaa toimitusjohtaja Marko Saarelainen.

HONKARAKENNE OYJ

Marko Saarelainen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Marko Saarelainen, puh. 040 542 0254, [email protected]

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.honka.fi

Honkarakenne valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2020 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 52,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 30 %. www.honka.fi


Honkarakenne on vuonna 1958 perustettu yhtiö, joka valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut rakennuksia yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Yhtiön päämarkkina-alueita ovat Suomi, Saksa, Ranska, Venäjä ja Japani. Honkarakenne Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.