Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

VIAFIN SERVICE OYJ | Yhtiötiedote 13.8.2019 kello 16:00.

Markkinatakaus Viafin Service Oyj:n osakkeelle alkaa Nasdaq First North Finland -markkinapaikalla

Viafin Service Oyj on nimennyt Lago Kapital Oy:n markkinatakaajakseen 13.8.2019 alkaen Nasdaq First North Finland -markkinapaikalla. Viafin Service Oyj:n ja Lago Kapital Oy:n välinen sopimus täyttää Nasdaq Helsingin markkinatakaukselle (liquidity providing) asetetut vaatimukset.

Sopimuksen mukaan Lago Kapital Oy antaa Yhtiön osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että suurin sallittu osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus on 4 % laskettuna ostotarjouksesta. Tarjoukset sisältävät vähintään 3 000 euroa vastaavan osakemäärän.

Lago Kapital Oy sitoutuu antamaan Yhtiön osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen Pörssin kaupankäyntijärjestelmässä jokaisena pörssipäivänä vähintään kahdeksankymmentäviisi (85) prosenttia jatkuvan kaupankäynnin ajasta normaaleissa kaupankäyntiolosuhteissa. Sopimus on voimassa vähintään 3 kuukautta, jonka jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi yhden kuukauden molemminpuolista irtisanomisaikaa noudattaen.

Markkinatakauksella pyritään lisäämään osakkeen likviditeettiä sekä pienentämään osakkeen hinnan volatiliteettiä ja näin helpottamaan erityisesti yksityissijoittajien kaupankäyntiä.

Markkinatakaus alkaa 14.8.2019 kello 10:00. 

Viafin Service Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Marko Sipola, vt. toimitusjohtaja, sähköposti: [email protected],puh. 050 371 4663 

Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puh. 050 520 4098 

Viafin Service Oyj on teollisuuden kunnossapitoon sekä putkistojen, laitteistojen ja kaasujärjestelmien huoltoon sekä näiden asentamiseen erikoistunut yhtiö. Viafin Servicen laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat myös LNG- ja biokaasujärjestelmien, kaasuverkkojen sekä kaasutankkausasemien kunnossapitopalvelut ja järjestelmätoimitukset. Viafin Service harjoittaa liiketoimintaa pääasiassa Suomessa, ja sen asiakkaisiin kuuluu useita merkittäviä sellu-, energia-, kemian- sekä metalliteollisuuden alalla toimivia suuria yrityksiä. Yhtiöllä on neljätoista alueellista palveluyksikköä yhdellätoista paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on palveluksessaan noin 280 henkilöä. 

www.viafinservice.fi 

Viafin Service on suomalainen teollisuuden kunnossapitopalveluihin erikoistunut yhtiö, joka asentaa, huoltaa, korjaa ja kunnossapitää teollisuuden putkistoja ja laitteistoja. Viafin Service tarjoaa asiakkailleen huolto- ja kunnossapitopalveluita kattavan alueellisen toimintaverkostonsa avulla.