Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

NORRHYDRO GROUP OYJ - YHTIÖTIEDOTE 08.08.2022 klo 10:00

 

Norrhydro Group Oyj:n hallitus on nimittänyt Matias Parviaisen (s. 1977) uudeksi toimitusjohtajaksi 01.11.2022 alkaen. Matias Parviainen siirtyy Norrhydron toimitusjohtajan tehtävään Riikku Group Oy:n palveluksesta, jonka toimitusjohtajana hän toimii ennen uutta tehtävää. Tätä ennen hän on toiminut erilaisissa johtamistehtävissä useissa yrityksissä.  

 

”On hienoa, että saamme Norrhydron uudeksi toimitusjohtajaksi johtotehtävissään menestyneen henkilön. "Norrhydrolla on erittäin vahva markkina-asema viime vuosien saavutusten, investointien ja listautumisen ansiosta. Näistä lähtökohdista uudella toimitusjohtajalla Matias Parviaisella on erinomaiset edellytykset lähteä jatkamaan ja kehittämään Norrhydro-konsernin menestyksellistä tulevaisuutta", sanoo Norrhydron hallituksen puheenjohtaja Yrjö Trög.

”Norrhydro on huippuluokan yhtiö ja erittäin laadukas toimija mielenkiintoisella teknologia-alalla. Yritystä on kehitetty taidokkaasti ja rohkeasti. On poikkeuksellisen hienoa ja arvokasta päästä tällaiseen lappilaiseen kasvuyhtiöön mukaan. Tulemme vahvistamaan tekemistä edelleen ja varmistamaan onnistunutta kasvua yhteistyössä hallituksen ja koko henkilöstön kanssa.” sanoo Norrhydron uusi toimitusjohtaja Matias Parviainen.

 

Hallituksen puheenjohtaja Yrjö Trög hoitaa toimitusjohtajan tehtäviä 30.10.2022 saakka, jonka jälkeen hän jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

 

Norrhydro Group Oyj

Hallitus

 

Lisätietoja:

 

Hallituksen puheenjohtaja Yrjö Trög

Puh. 358 400 291 229

Sähköposti: [email protected]

 

Hyväksytty neuvonantaja:

 

Translink Corporate Finance Oy

Jari Lauriala, Managing Partner

Puh. +358 40 091 8855

Sähköposti: [email protected]

 

Sami Miettinen, Partner

Puh. +358 400 735 835

Sähköposti: [email protected]

 

Jakelu:

 

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet 
https://www.norrhydro.com/fi

 

Norrhydro Group Oyj lyhyesti

 

Norrhydro on vuonna 1985 perustettu suomalainen liikkeenohjauksen edelläkävijä sekä energiatehokkaiden hydraulisylinterien tarjoaja ja järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut korkealaatuisiin, räätälöityihin ja energiatehokkaisiin hydraulisylintereihin ja vaativiin lineaarisiin liikkeenohjausjärjestelmiin sekä liikkuviin kalustoihin. Yhtiöllä on yli 35 vuoden kokemus asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen hydraulisylintereiden ja lineaaristen liikkeenohjausjärjestelmien kehittämisestä ja valmistamisesta kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin ja ympäristöihin. Yhtiön vuoden 2021 liikevaihto oli 24,7 miljoonaa euroa, käyttökate (EBITDA) 3,0 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,2 miljoonaa euroa.

Liitteet

Norrhydro on suomalainen liikkeenohjauksen edelläkävijä ja yksi Pohjoismaiden johtavista energiatehokkaiden hydraulisylinterien tarjoajista. Kehittämme ja valmistamme innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä hydrauliikkaratkaisuja muun muassa metsäkone-, materiaalinkäsittely-, kaivos-, maanrakennus- ja meriteollisuuden tarpeisiin. Norrhydron tekoälyä ja digitaalisuutta yhdistävä Norrdigi®-liikkeenohjausjärjestelmä edustaa edistyksellistä ja globaaleilla markkinoilla ainutlaatuista teknologiaa, joka vähentää päästöjä.