Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

ROBIT OYJ          LEHDISTÖTIEDOTE          21.6.2021 KLO 14.00
           
MERKITSE KALENTERIIN – ROBIT OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄ 23.9.2021


Kasvuyhtiö, Robit Oyj:n pääomamarkkinapäivä 2021 analyytikoille, sijoittajille ja talousmedialle järjestetään 23.9.2021.

Tilaisuudessa Robit Oyj:n johto kertoo ajankohtaista tietoa yhtiön arvonluonnista sijoittajatahoille osana kestävää kehitystä. Yhtiön johto avaa myös viimeisimpiä näkymiä alan markkinatrendeistä. Osallistujilla on tapahtumassa lisäksi mahdollisuus esittää kysymyksiä erillisen Q&A-osion aikana.

Tilaisuudessa ovat mukana Robit Oyj:n toimitusjohtaja, Tommi Lehtonen; talousjohtaja, Arto Halonen; hallituksen puheenjohtaja, Harri Sjöholm sekä muut yhtiön johdon avainhenkilöt.

Kutsu ja rekisteröintitiedot julkaistaan lehdistötiedotteena ja yhtiön kotisivuilla lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan Robit Oyj:n pääomamarkkinapäivää 2021!

Lisätietoja antaa:
IR & Communications Manager, Violetta Silver, +358 45 202 0252, [email protected]

ROBIT OYJ
Tommi Lehtonen

Lisätietoja:
Tommi Lehtonen, toimitusjohtaja
+358 40 724 9143
[email protected]

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen, geotekniikka sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down the Hole ja Geotechnical. Yhtiöllä on 9 maassa myynti- ja palvelupisteet sekä aktiivinen myyntiverkosto yli 100 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com


Robit on globaali porauksen kulutusosia myyvä ja valmistava kasvuyhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita kaivosteollisuuden, maanalaisen rakentamisen, kaivonporauksen sekä rakentamisen ja urakoinnin tarpeisiin. Voimakkaasti kansainvälistyneen yhtiön tarjonta jakaantuu kahteen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer ja Down the Hole. Yhtiöllä on maailmalla 13 omaa myynti- ja palvelupistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.