Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Metso Oyj:n pörssitiedote 25.3.2020 klo 20:45 paikallista aikaa

S&P Global ratings on alentanut Metso Oyj:n pitkä- ja lyhytaikaisen luottoluokituksen tasolle 'BBB-/A-3'. Metson luottoluokitukset ovat edelleen tarkkailussa mahdollista heikennystä varten (CreditWatch negative), mikä on ollut voimasssa 9.7.2019 alkaen. Metson luottoluokitus jatkuu Metso osittaisjakautumisessa muodostettavan tulevan Neles Oyj:n luottoluokituksena. Osittaisjakautumisen arvioidaan tällä hetkellä toteutuvan 30.6.2020.
Samanaikaisesti S&P vahvisti alustavan 'BBB-'-luottoluokituksen Metso Outotecille mutta muutti sen näkymät 'vakaista' 'negatiivisiksi'. Kuten aiemmin on kerrottu, Metso on saanut suostumukset siirtää joukkovelkakirjalainansa Metso Outotecille järjestelyn toteutuessa.

 

Lisätietoa:

Minna Helppi, rahoitusjohtaja, Metso Oyj, puh. 040 772 1024

Metso Oyj

 

jakelu:

Nasdaq Helsinki

Tiedotusvälineet

www.metso.com

 

 

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön liikevaihto oli noin 3,6 miljardia euroa vuonna 2019. Metsolla on yli 15 000 työntekijää yli 50 maassa.

metso.com/fi (https://www.metso.com/fi/), twitter.com/metsogroup (http://www.twitter.com/metsogroup

 

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin 50 maassa.