Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Enedo Oyj Pörssitiedote 28.11.2022 klo 16:30

Mikael Fryklund nimitetty Enedo Oyj:n vakituiseksi toimitusjohtajaksi

Enedo Oyj:n hallitus on nimittänyt Mikael Fryklundin Enedo Oyj:n vakituiseksi toimitusjohtajaksi. Mikael Fryklund aloitti Enedo Oyj:n väliaikaisena toimitusjohtajana 8.6.2021 ja yksi hänen tärkeimmistä tehtävistään ​​on ollut Enedon johtaminen siirtymäkauden läpi kannattavaksi yhtiöksi syksyn 2021 aikana julkistetun käänneohjelman mukaisesti.

Käänneohjelma on saatettu päätökseen vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ja Enedon kolmannen vuosineljänneksen tulos kääntyi käänneohjelman toteuduttua positiiviseksi.

ENEDO OYJ

Hallitus

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Olle Hulteberg, puh. +46 707 20 24 44.

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Enedo

Enedo on korkealuokkaisten tehoelektroniikkatuotteiden ja -systeemien eurooppalainen suunnittelija ja valmistaja, jonka tuotteet soveltuvat kriittisiin toimintoihin vaativimmissakin ympäristöissä. Enedon tehtävänä on tehdä sähkövirrasta parempaa – luotettavampaa, turvallisempaa ja energiatehokkaampaa – ja juuri käyttötarkoitukseensa sopivaa. Enedon kolme päätuotekategoriaa ovat LED Drivers, Power Supplies ja Power Systems. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 36,4 milj. euroa. Enedossa työskentelee 330 henkilöä ja sen päätoiminnot sijaitsevat Suomessa, Italiassa, Tunisiassa ja Yhdysvalloissa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Suomessa ja emoyhtiö Enedo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
www.enedopower.com


Enedo on vuonna 1975 perustettu korkealuokkaisten tehoelektroniikkatuotteiden ja -systeemien eurooppalainen suunnittelija ja valmistaja, jonka tuotteet soveltuvat kriittisiin toimintoihin vaativimmissakin ympäristöissä. Enedon tehtävänä on tehdä sähkövirrasta parempaa – luotettavampaa, turvallisempaa ja energiatehokkaampaa – ja juuri käyttötarkoitukseensa sopivaa. Enedon kolme päätuotekategoriaa ovat Led Drivers, Power supplies ja Power Systems. Yhtiön päätoiminnot sijaitsevat Suomessa, Italiassa, Tunisiassa ja Yhdysvalloissa.