Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aktia Pankki Oyj
Lehdistötiedote
6.9.2021 klo 17.45

Moody’s vahvisti Aktian luottoluokituksen ja muutti näkymät negatiivisiksi

Moody's Investors Service muutti 6.9.2021 Aktian talletusten ja etuoikeutettujen lainojen luokitusten pitkän aikavälin näkymät vakaista negatiivisiksi. Samalla Moody’s vahvisti pitkän ja lyhyen aikavälin talletusten luokitukseksi A1/P-1 ja pitkän aikavälin vakuudettomien etuoikeutettujen lainojen luokitukseksi A1.

Moody’sin tiedote on luettavissa osoitteessa www.aktia.com Sijoittajat > Velkasijoittajat > Luottoluokitus.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Outi Henriksson, talous- ja rahoitusjohtaja, puh. 010 247 6236
Timo Ruotsalainen, Head of Treasury, puh. 010 247 7211

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 900 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 30.6.2021 olivat 15,6 miljardia euroa ja taseen arvo 11,2 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com.


Aktia Pankki on vuonna 1825 perustettu suomalainen finanssikonserni, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito- ja henkivakuutuspalveluiden valikoimastaan. Konsernin maantieteelliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.