Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Muutoksia Avidly Oyj:n johtoryhmässä

Avidly Oyj yhtiötiedote 30.6.2021 kello 14.00

Avidly Oyj:n Suomen toimintojen operatiivinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Teea Björklund jättää tehtävänsä ja siirtyy toisen yhtiön palvelukseen 1.10.2021 alkaen. Björklund jatkaa operatiivisen johtajan tehtävässä ja johtoryhmän jäsenenä 30.9.2021 saakka. Hänen seuraajansa haku aloitetaan välittömästi.

“Kiitän Teeaa hänen arvokkaasta panoksestaan Avidlyn toiminnan kehittymisessä viime vuosien aikana. Toivotan hänelle onnea ja menestystä tulevaisuudessa”, sanoo Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula.

Lisätiedot:

Jesse Maula, toimitusjohtaja, puh. +358 40 548 0248

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Oaklins Merasco Oy, puh. +358 9 6129 670 

Avidly on johtava markkinointiteknologia-alan palveluntarjoaja, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia digitaalisia markkinoinnin ja myynnin palveluja ja ratkaisuja. Asiakaskokemus, data ja teknologia kietoutuvat tiiviisti yhteen Avidlyn vaikuttavuushakuisessa kasvustrategiassa. Avidlyn tiimiin kuuluu noin 230 henkilöä yhteensä 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: investors.avidlyagency.com

Liitteet

Avidly on vuonna 2006 perustettu suomalainen markkinoinnin palvelutoimisto ja automaatioyhtiö. Yhtiön palvelut kattavat kokonaisvaltaisesti keskisuurten ja suurten yritysten sekä julkisen hallinnon markkinoinnin, mainonnan, viestinnän, ja myynnin asiantuntijapalvelut, toteutuksen ja suunnittelun. Avidlyn nykyinen liiketoimintarakenne on syntynyt lukuisten yrityskauppojen seurauksena. Yhtiö listautui vuonna 2010 First North-markkinapaikalle ns. käänteisellä listautumisella.