Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Martela Oyj:n talousjohtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen Kalle Lehtonen on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta siirtyäkseen uusiin tehtäviin toisen yhtiön palveluksessa. Lehtonen  jatkaa tehtävässään enintään 24.8.2023 saakka. Uuden talousjohtajan rekrytointi käynnistetään välittömästi.

Martelan toimitusjohtaja Ville Taipale: ”Haluan kiittää Kallea hänen panoksestaan viimeisen viiden vuoden aikana Martelassa ja toivon menestystä hänen tuleviin haasteisiin”.

Martela Oyj


Ville Taipale
Toimitusjohtaja

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Ville Taipale, puh +358 50 557 2611

Jakelu
Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet


www.martela.com

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista käyttäjälähtöisten työ- ja oppimisympäristöjen kehittäjistä. Luomme parhaita paikkoja työn tekemiselle ja tarjoamme asiakkaillemme Martela Lifecycle -ratkaisujen avulla kalusteet ja niihin liittyvät palvelut saumattomana kokonaisuutena.


Martela on vuonna 1945 perustettu käyttäjälähtöisten työ- ja oppimisympäristöjen suunnitteluun ja toimittamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Martelan tarjoama on kokonaisvaltainen, sillä yhtiön portfolio kattaa yksittäisten kaluste-, suunnittelu- ja sisustusratkaisuiden lisäksi myös kohdetilojen elinkaaripalvelut. Päämarkkina-alueita yhtiölle on Suomi, Ruotsi ja Norja, minkä lisäksi he myyvät ratkaisuja jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Tuotanto sijaitsee Suomessa ja Puolassa.