Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Adapteo Oyj Pörssitiedote 3.12.2019 klo 16.20 CET

Adapteo Oyj ("Adapteo") tiedotti Adapteon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ("Nimitystoimikunta") kokoonpanosta 29.10.2019. Nordea Funds on ilmoittanut, että sen edustajana Adapteon Nimitystoimikunnassa toimii 3.12.2019 alkaen Jan Särlvik, joka korvaa Nordea Fundsin edustajana aiemmin toimineen Marie Karlssonin. Nimitystoimikunnan muut jäsenet ovat Fredrik Åtting, EQT Fund Management S.à r.l.:n nimittämänä, Giulia Nobili, Sterling Strategic Value Fund S.A., SICAV-RAIF:n nimittämänä ja Adapteon hallituksen puheenjohtaja Peter Nilsson. Fredrik Åtting toimii Nimitystoimikunnan puheenjohtajana.

Lisätietoja Nimitystoimikunnasta on saatavilla Adapteon verkkosivustolla osoitteessa https://www.adapteogroup.com/fi/hallinnointi/osakkeenomistajien-nimitystoimikunta/.

Adapteo on johtava pohjoiseurooppalainen mukautettavia rakennuksia valmistava yritys. Rakennamme, vuokraamme ja myymme rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, toimistoiksi, vanhustenhoitoon ja tapahtumiin sekä väliaikaisiin että pysyviin tarpeisiin. Kaikki rakennuksemme perustuvat modulaariseen ja kestävään rakennuskonseptiin, ja niitä voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeiden mukaan.