Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Muutos Admicom Oyj:n johtoryhmään: Pekka Pulkkinen nimitetty konsernin kasvujohtajaksi


Yhtiötiedote
6.2.2023 klo 12:00

Admicom Oyj julkisti strategiset kasvutavoitteensa pääomamarkkinapäivässä 30.1. Niiden mukaisesti yhtiö tavoittelee 100 miljoonan euron jatkuvien tuottojen liikevaihdon tasoa (ARR) vuoteen 2030 mennessä sekä markkinan laajentamista useisiin Euroopan maihin. Tämän tavoitteen vauhdittamiseksi yhtiö on nimittänyt KTM Pekka Pulkkisen Admicomin johtoryhmän jäseneksi ja vastaamaan konsernin myynnin ja markkinoinnin johtamisesta kasvujohtajan tehtävässä.

Pekka Pulkkinen on aiemmin toiminut erilaisissa myynti- ja liiketoimintajohdon tehtävissä useissa suomalaisissa sekä kansainvälisissä ohjelmisto- ja palveluyhtiöissä. Admicomille Pulkkinen siirtyy globaalista, rakennusohjelmistoalan Nemetschek-konserniin kuuluvasta Solibri Oy:stä. Aiemmassa tehtävässään Pulkkinen on kaupallisena johtajana vastannut yhtiön ohjelmistotuotteiden maailmanlaajuisesta myynnistä ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Admicomin johtoryhmässä Pulkkinen aloittaa 2.5.2023 ja vastaa tehtävässään toimitusjohtaja Petri Kairiselle.

Petri Kairinen kommentoi: ”Olemme todella innoissamme saadessamme Pekan joukkoomme rakentamaan Admicomin seuraavaa kasvuvaihetta. Pekalla on erinomainen ymmärrys kansainvälisestä SaaS-myynnistä ja rakennusalasta eri puolilla Eurooppaa. Tämän lisäksi hänellä on laaja kokemus myynnin ja markkinoinnin yhteistoiminnasta. Hyvänä ihmisjohtajana hän tulee varmasti tuomaan uutta virtaa myyntitiimeihimme.” 

Pekka Pulkkinen toteaa: ”Rakennusalan digitalisaatio on viime vuosina ottanut merkittäviä edistysaskeleita. Eurooppaa uhkaavan taantuman kynnyksellä rakentamisen arvoketjun yritykset turvautuvat digitaalisuuden tuomiin hyötyihin, erityisesti lisätäkseen tuottavuuttaan sekä mahdollistaakseen rakennushankkeiden suunnittelun uudella tasolla. Alan pidemmän aikavälin tavoitteissa on mahdollistaa aidosti digitaaliset toimintamallit integroiduin järjestelmin.

Admicomilla on vankka asema suomalaisen rakennusteollisuuden tehostajana, ja on kunnia päästä viemään sitä tulevaisuudessa myös maailmalle. Suomalaisesta rakennusosaamisesta ja -teknologiasta ollaan erittäin kiinnostuneita Euroopassa. ”


Admicom Oyj 
HALLITUS 

 

Lisätietoja antaa: 

Petri Kairinen 
Toimitusjohtaja 
[email protected] 
+358 50 303 4275 

Petri Aho 
Talousjohtaja 
[email protected] 
+358 44 724 1767 

Hyväksytty neuvonantaja: 

Oaklins Merasco Oy 
+358 9 6129 670 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Admicom Oyj

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu pk-yritysten järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa laajasti ratkaisut asiakasyritysten toimintojen hallintaan työmaan mobiilityökaluista aina reaaliaikaiseen talousseurantaan ja projektien hallintaan. Pitkälle automatisoitu SaaS-ratkaisu auttaa pk-yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja kannattavuuttaan sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla ja toimistossa. Tuotamme asiakkaillemme myös koulutus-, konsultointi- ja tilitoimistopalveluita.

Ohjelmistoperheeseemme kuuluvat myös pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu Hillava, nykyaikaisia ratkaisuja laadukkaampaan dokumentointiin tarjoava Kotopro sekä rakennusalan erikoisohjelmistojen edelläkävijä Tocoman, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat mm. ratkaisut määrä- ja kustannuslaskentaan, aikataulutukseen sekä BIM3-ratkaisut tietomallien hyödyntämiseen.

Työskentelemme jatkuvasti ohjelmistoperheemme toimintojen yhteensovittamiseksi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhdenmukaisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä ja poistaa ylimääräisiä työvaiheita mahdollistaen asiakkaillemme kannattavamman liiketoiminnan nykyaikaisia ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen.

Jatkuvasti kasvava Admicommunity työllistää yli 240 henkilöä Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi.

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://sijoittajille.admicom.fi/tiedotteet-ja-julkaisut/


JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Liitteet

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehittäjä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön palvelut auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja kirjanpitoon asti.