Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Administer Oyj Yhtiötiedote 22.2.2023 klo 13.30

Administer Oyj:n talousjohtaja Johan Idman jättää yhtiön. Idman jatkaa nykyisessä tehtävässään 17.4.2023 saakka, jonka jälkeen vt. talousjohtajana toimii strategiajohtaja Kati Paulin. Uuden talousjohtajan rekrytointi on käynnistetty. 

”Johan Idman on kehittänyt Administer-konsernin taloustoimintoja yhtiön matkalla tilitoimistosta laajaksi, erilaisia palveluja tarjoavaksi konserniksi. Hänen osaamisensa ja asiantuntemuksensa oli tärkeässä roolissa yhtiön listautuessa vuoden 2021 lopulla. Kiitän Johania hänen arvokkaasta panoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä”, toimitusjohtaja Peter Aho sanoo.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
toimitusjohtaja
Puh: 040 501 3661
[email protected]

Yhteyshenkilöt

  • Hyväksytty neuvonantaja:, Evli Oyj, +358 40 579 6210

Tietoja julkaisijasta Administer Oyj

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.

Liitteet

Administer on suomalainen, digitaalisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto. Olemme talousjohdon paras ystävä ja tarjoamme markkinoiden laajimman taloushallinnon tuen peruskirjanpidosta tarvittaessa koko talousosaston ulkoistamiseen. Osaamisemme kattaa kaikki toimialat ja palvelumme muokkautuu yrityksesi tarpeisiin samantien. Teemme työmme ammattimaisesti, tehokkaasti, tarkasti ja paljolti digitaalisesti.