Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Ramirent Oyj                                     Pörssitiedote                             18.11.2019 klo 9:30


Ulrika Dunker, henkilöstön kehittämisestä ja turvallisuudesta vastaava johtaja ja Ramirent-konsernin johtoryhmän jäsen vuodesta 2017 lähtien, on ilmoittanut eroavansa Ramirent-konsernin palveluksesta siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Ulrika Dunkerin viimeinen päivä Ramirentin palveluksessa tulee olemaan 31.1.2020.

“Ulrikalla on ollut keskeinen rooli Ramirentin kulttuurin kehityksessä sekä henkilöstön sitoutuneisuuden merkittävässä kasvussa viimeisen kolmen vuoden aikana. Haluamme kiittää Ulrikaa lämpimästi hänen panoksestaan ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin”, sanoo Tapio Kolunsarka, Ramirent Oyj:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja antaa:

Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. +358 20 750 2859

Ramirent on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta rakentamiseen sekä muuhun teollisuuteen. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissä on noin 3 200 työntekijää ja 300 konevuokraamoa yhdeksässä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa. Vuonna 2018 Ramirent-konsernin myynti oli 712 miljoonaa euroa. Ramirent on noteerattu Nasdaq Helsingissä (RAMI). Loxam S.A.S. on hankkinut yli 90 prosenttia kaikista Ramirentin osakkeista ja tulee poistamaan yhtiön Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta heti kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua.

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com