Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Ramirent Oyj                      Pörssitiedote                       2.9.2019 klo 16.15 EEST

Ramirent Oyj ("Ramirent") muuttaa taloudellisen raportoinnin käytäntöään ja tulee jatkossa julkaisemaan ainoastaan puolivuosikatsauksen ja tilinpäätöstiedotteen. Näin ollen Ramirent ei tule julkaisemaan 30.10.2019 osavuosikatsausta ajalta tammi-syyskuu 2019 kuten aikaisemmin oli ilmoitettu.

Loxam S.A.S. (”Loxam) on hankkinut julkisella ostotarjouksella yli 90 prosenttia kaikista Ramirentin liikkeeseen laskemista ja ulkona olevista osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä. Loxam on 29.7.2019 käynnistänyt Ramirent Oyj:n vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamalla osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Ramirentin liikkeeseen lasketut ja ulkona olevat osakkeet.

Loxam on ilmoittanut aikovansa hakea Ramirentin osakkeiden poistamista Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta heti, kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua ja käytännössä mahdollista. Vuoden 2019 tilinpäätöstiedotteen julkaiseminen riippuu pörssilistalta poistamisen aikataulusta ja se tullaan julkaisemaan ainoastaan, mikäli säätely näin edellyttää.

Lisätietoja:
Jukka Havia, talousjohtaja, puh. +358 50 355 3757, jukka.havia(at)ramirent.com

Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. +358 20 750 2859, franciska.janzon(at)ramirent.com

RAMIRENT on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta rakentamiseen sekä muuhun teollisuuteen. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissä on noin 3 000 työntekijää ja 300 konevuokraamoa yhdeksässä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa. Vuonna 2018 Ramirent-konsernin myynti oli 712 miljoonaa euroa. Ramirent on noteerattu Nasdaq Helsingissä (RAMI). Loxam S.A.S. on hankkinut yli 90 prosenttia kaikista Ramirentin osakkeista ja tulee poistamaan yhtiön Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta heti kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua.

Ramirent – Gear up. Konevuokraamo palveluksessasi

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com