Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

TietoEVRY Oyj                  PÖRSSITIEDOTE                16.1.2020 klo 9.00

TietoEVRY:n johtoryhmässä tapahtuu muutos Financial Services -liiketoiminnan johtajan Wiljar Nessen siirtyessä uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

Christian Segersven on nimitetty Financial Services -liiketoiminnan johtajaksi, ja hän jatkaa samalla tämänhetkisessä tehtävässään Industry Software -palvelualueen johtajana. Nämä muutokset tulevat voimaan 1.2.2020.

"Haluan kiittää Wiljaria hänen vahvasta panoksestaan ja siitä sitoutumisesta, jota hän on osoittanut 16 EVRY-vuotensa aikana sekä TietoEVRY:n ensi askelilla. Syvän toimialatuntemuksensa ja vahvan liiketoimintaymmärryksensä myötä hän on tuonut arvokkaita näkemyksiä myös yhdistettyyn TietoEVRY:yn. Toivotan Wiljarille menestystä tulevaan", sanoo TietoEVRY:n toimitusjohtaja Kimmo Alkio.

"Christianin kokemus sekä finanssipalveluista että ohjelmistoliiketoiminnasta antaa hyvän perustan integraation johtamiseen sekä vahvan ohjelmistoliiketoimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Toivon hänelle menestystä uudessa roolissaan", Alkio jatkaa.

Christian Segersvenin ansioluettelo (https://www.tietoevry.com/en/investor-relations/governance/group-management/christian-segersven/)

Lisätietoja sijoittajille:

Kjell Arne Hansen, sijoittajasuhteet, puh. +47 95040372, kjell.hansen (at) evry.com

Tanja Lounevirta, sijoittajasuhteet, puh. +358 50 321 7510, tanja.lounevirta (at) tieto.com

Media:

Kia Haring, viestintäjohtaja, +358 40 765 3700, kia.haring (at) tieto.com

JAKELU

NASDAQ Helsinki

Oslo Børs

Media

TietoEVRY luo digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle. Olemme digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan onnistumisellemme.

Noin 24 000 asiantuntijaamme ympäri maailmaa palvelevat tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. TietoEVRY:n liikevaihto on noin 3 miljardia euroa ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa. Yhtiö on listattu NASDAQissa Helsingissä ja Tukholmassa sekä Oslo Børsissä. www.tietoevry.com

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti.

Tieto keskittyy strategiassaan toimialaosaamisen vahvistamiseen ja tarjooman laajentamiseen koko elinkaaren kattaviin IT-palveluihin. Painopiste on markkinoilla, joilla voimme olla kolmen johtavan IT-palvelutuottajan joukossa.