Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Tervetuloa Teamsin välityksellä järjestettävään mediatilaisuuteen kuulemaan Nordean perinteinen asuntomarkkinakatsaus sekä asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, missä tilanteessa asuntomarkkinoilla ollaan kesälomien ja juhannuksen alla.  

Tilaisuudessa puheenvuoron käyttävät ekonomisti Juho Kostiainen sekä Nordea Kiinnitysluottopankin toimitusjohtaja Jussi Pajala.  

Puheenvuoroissa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:  
Mitkä korona-pandemian vaikutukset jäävät pysyviksi asuntomarkkinoilla? 
Mikä on suomalaisten asuntovelallisten todellinen nettovelkatilanne - olisiko velkakatosta enemmän hyötyä vai haittaa? 

Onko kuumilla markkinoilla syntynyt jo hintakuplaa? 
  

Mediatilaisuus:    

Aika: Uusi muuttunut ajankohta Perjantai 18.6.2021 klo 9.30-10.30  
Paikka: Teams   

Ilmoittaudu Teamsin välityksellä järjestettävään mediatilaisuuteen osoitteeseen [email protected] torstaihin 18.6.klo 14.00 mennessä. Linkki Teams -kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.    

Lämpimästi tervetuloa!    

Lisätietoja:   
  
Nordean viestintä, p. 09 4245 1006  

Nordea on vuonna 1997 perustettu yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Nordealla on toimipaikka 20 maassa, mukaan lukien Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nämä neljä Pohjoismaata ovat kotimarkkina-alueemme, ja yhdessä ne muodostavat maailman kymmenenneksi suurimman talouden. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus. Nordea Bank Abp:n osakkeet noteerataan Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseissä.