Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Yhtiötiedote, Helsinki, 25.3.2019 klo 14.00

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset valiokunnista ja osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö"), neuromodulaatioyritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi vakavan masennuksen hoidossa, ilmoittaa seuraavista yhtiön hallituksen 25.3.2019 tekemistä päätöksistä.
Hallitus valitsi seuraavat henkilöt yhtiön valiokuntiin:

  • Auditointivaliokunnan puheenjohtaja on Juliet Thompson ja jäsenet ovat Rohan Hoare ja Tomas Holmberg;
  • Palkitsemisvaliokunnan puheenjohtaja on Ken Charhut ja jäsenet ovat Rohan Hoare ja Tomas Holmberg; ja
  • Nimitysvaliokunnan puheenjohtaja on Sami Tuhkanen ja jäsenet ovat Juliet Thompson, Martin Jamieson ja Risto Ilmoniemi.

Yhtiökokouksen tänään antamien valtuuksien ja yhtiökokouksen 26.3.2016 hyväksymän rajoitettujen osakeyksiköiden palkkio-ohjelman perusteella yhtiön hallitus on tänään päättänyt antaa yhteensä 5.759 uutta osaketta maksutta hallituksen neljälle jäsenelle. Ohjelmaan osallistuvat hallituksen jäsenistä Ken Charhut, Tomas Holmberg, Rohan Hoare ja Juliet Thompson. Ken Charhut, Rohan Hoare ja Juliet Thompson saavat jokainen 1.354 osaketta ja Tomas Holmberg saa 1.697 osaketta yhtiökokouksen 28.3.2018 määrittämän bruttopalkkion perusteella ansaintakaudella 2018-2019. Uudet osakkeet listataan arviolta 4.4.2019. Osakeannin jälkeen Yhtiön rekisteröityjen osakkeiden kokonaismäärä on 3.259.505.

NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivultawww.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Martin Jamieson, hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja
+44 (0)771 516 3942
[email protected]

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
[email protected]

Citigate Dewe Rogerson            
David Dible / Shabnam Bashir / Sylvie Berrebi
+44 (0)207 2822949 
[email protected]

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa SmartFocus(TM) TMS -teknologian, joka on maailman johtava noninvasiivinen aivostimulaatiojärjestelmä vakavan masennuksen hoitoon. Yhtiön kehittämä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteisto on kehittynyt 3D-navigointijärjestelmä ja ainoa mukautettu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli Transcranial magnetic stimulation) perustuva menetelmä, joka mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan stimuloinnin vakavan masennuksen hoidossa.

Nexstim on aloittanut NBT®-laitteiston markkinoinnin Yhdysvalloissa vakavan masennuksen hoidossa FDA:lta saadun markkinointi- ja jakeluluvan jälkeen. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim jatkaa kehittämänsä NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteiston markkinoinnin diagnostiikkasovelluksissa saman teknologian perusteella. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessawww.nexstim.com

Hallituksen päätökset

--
This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Nexstim Oyj via Globenewswire

Nexstim on lääkintälaitteita kehittävä ja tuottava teknologiayritys, joka pyrkii parantamaan aivohalvauspotilaiden kuntoutusta kallon ulkopuolisella aivostimulaatiolla. Yhtiö on kehittänyt teknologian, jonka avulla aivostimulaatio voidaan kohdistaa tarkasti tietylle alueelle aivoissa kallon ulkopuolelta. Nexstim on ensimmäisenä hyödyntänyt tätä teknologiaa diagnostiikkatyökaluna aivoleikkauksen suunnittelussa NBS-laitteistollaan (Navigated Brain Stimulation).