Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Nordic Lights Group Oyj Yhtiötiedote 13.3.2023 klo 09.00

Nordic Lights Group Oyj:n tilikauden 2022 vuosikertomus on julkaistu

 

Nordic Lights Group Oy on tänään 13.3.2022 julkaissut tilikauden 2022 vuosikertomuksen suomeksi ja englanniksi. Suomenkielinen vuosikertomus on saatavilla yhtiön verkkosivuilla (https://investors.nordiclights.com/raportit-ja-esitykset/) ja myös tämän tiedotteen liitteenä pdf-tiedostona. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen ja yhtiön tilinpäätöksen.

 

Lisätietoja antaa

Ann-Louise Brännback, talousjohtaja, Nordic Lights Group Oyj
Tel. +358 40 190 1165
[email protected]

 

Hyväksytty neuvonantaja:
Oaklins Merasco Oy
Puh. +358 9 612 9670

 

Nordic Lights lyhyesti

Pietarsaaresta lähtöisin oleva suomalainen Nordic Lights on raivannut tiensä raskaiden työkoneiden korkealaatuisten valaisinratkaisujen globaaliksi premium-toimittajaksi useilla vaativilla toimialoilla. Nordic Lightsin missiona on mahdollistaa työkoneiden turvallinen ja tehokas käyttö. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella Nordic Lights tekee yhteistyötä vaativimpien työkoneiden valmistajien kanssa aina suunnittelusta tuotantoon ja jälkimarkkinatukeen saakka. Vuonna 2022 Nordic Lightsin liikevaihto oli 82 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 300 työntekijää globaalisti. Yhtiön osake (NORDLIG) on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla. www.nordiclights.com

Liitteet

Nordic Lights on valaisinratkaisujen globaali premium-toimittaja, joka valmistaa työvaloja, ajovaloja ja merkkivaloja maailman tunnetuimmille työkoneiden valmistajille kuten Caterpillar, Hitachi, John Deere, Komatsu, Liebherr, Ponsse ja Sandvik. Lisäksi Nordic Lightsilla on asiakkainaan useita keskikokoisia ja pieniä alkuperäislaitteiden valmistajia (OEM) ja jakelijoita. Nordic Lightsilla oli vuonna 2021 yhteensä 475 asiakasta.