Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

OLVI OYJ                  PÖRSSITIEDOTE 27.3.2020 klo 9.30 

OLVI OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 8.4.2020 JA SITÄ KOSKEVAT ERITYISJÄRJESTELYT

Olvi Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään erityisjärjestelyin Iisalmessa 8.4.2020 klo 11.00.

Osakkeenomistajiemme ja henkilöstömme terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Olvi Oyj:n yhtiökokous toteutetaan vain siinä tapauksessa, jos se pystytään järjestämään viranomaisten määräämissä osallistumisrajoissa.

Minimoidaksemme korona-pandemian aiheuttamat sosiaalisiin kontakteihin liittyvät terveysriskit kartoitamme ennakkoon osallistujamäärän. Poikkeusjärjestelyllä pyrimme mahdollistamaan kokouksen järjestämisen.

Yhtiökokouksen päätöksenteon turvaamiseksi suurimmat osakkeenomistajat, jotka edustavat yhteensä enemmän kuin 70 prosenttia yhtiön äänivallasta, ovat ilmoittaneet kannattavansa hallituksen esityksiä yhtiökokouksen päätöksiksi. Kokousosallistumisen sijaan he osallistuvat yhtiökokoukseen valtakirjalla.

Pyydämme kaikkia osakkeenomistajia vakavasti harkitsemaan yhtiökokouksesta poisjäämistä, jotta yhtiökokous voidaan ylipäänsä järjestää. Kokoukseen osallistumisen sijaan osakkeenomistaja voi valtuuttaa Olvi Oyj:n asiakaspalvelu- ja hallintojohtaja Marjatta Rissasen edustamaan itseään kokouksessa. Valtakirja löytyy yhtiön nettisivuilta ja sen voi toimittaa myös sähköisesti.

Järjestämme osakkeenomistajille mahdollisuuden seurata kokousta videoyhteyden välitykselle internetin kautta. Linkin internetosoitteeseen voi tilata sähköpostitse osoitteesta [email protected] 3.4.2020 mennessä. Viestissä pyydämme ilmoittamaan yhtiökokouskutsun edellyttämät henkilötiedot osallistumisoikeuden varmistamiseksi.

Pidämme yhtiökokouksen mahdollisimman lyhyenä. Yhtiökokouksessa toimitusjohtajan katsauksessa käsitellään vain päättynyttä tilikautta. Ensimmäisen kvartaalin tulos julkaistaan 30.4.2020 ja tuolloin tiedotamme kuluvan vuoden tilanteesta sekä näkymistä.

Yhtiökokouksessa ei järjestetä tarjoilua eikä perinteisiä uutuustuotenäytteitä jaeta.

Niitä osakkeenomistajia, jotka ovat jo ilmoittautuneet yhtiökokoukseen, mutta eivät tässä tilanteessa aio osallistua, pyydetään ilmoittamaan osallistumisensa peruuttamisesta sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse ma-pe klo 13.00—15.00 välisenä aikana numeroon 0290 00 1050 /osakehallinto. Internetsivujen kautta tehdyn ilmoittautumisen voi perua itse ilmoittautumislinkin kautta.

Olvi seuraa aktiivisesti viranomaisohjeistuksia sekä koronavirustilanteen kehittymistä. Tiedotamme mahdollisista lisätoimista yhtiön verkkosivulla www.olvigroup.fi > Yhtiökokous 2020.

Toivomme osakkeenomistajien ymmärtävän yllä kuvatut muutokset, jotka johtuvat koronaviruspandemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta, ja pidättäytymään osallistumisesta kokoukseen paikanpäällä.

OLVI OYJ
Lasse Aho
toimitusjohtaja

Lisätietoja:


Olvi Oyj

Lasse Aho
toimitusjohtaja
puh. 0290 00 1050 tai 0400 203 600

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.olvi.fi

Liite

Olvi on vuonna 1878 perustettu panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, kivennäisvesiä, virvoitus-, energia- sekä urheilujuomia. Tuotemerkkejä yhtiöllä Suomessa ovat mm. Olvi, Sandels, A. Le Coq ja FIZZ. Suomessa Olvin panimo sijaitsee Iisalmessa ja sillä on tytäryhtiöt ja tuotantolaitokset Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Valko-Venäjällä. Yhtiön osake on noteerattu Helsingin pörsissä.