Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Panostaja Oyj          Tilinpäätös ja toimintakertomus               15.1.2021 klo 14.00             

 

Panostaja Oyj:n vuosikertomus, palkitsemispolitiikka sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2020 julkaistu kokonaisuudessaan

 

Panostaja Oyj:n verkkovuosikertomus 2020 on julkaistu kokonaisuudessaan tänään.
Vuosikertomus sisältää tilinpäätöksen tilikaudelta 1.11.2019-31.10.2020.
Linkki verkkovuosikertomukseen: https://vuosikertomus.panostaja.fi


Lisäksi Panostaja Oyj:n palkitsemispolitiikka sekä selvitys Panostaja Oyj:n hallinto- ja ohjausjärjestelmästä tilikaudelta 1.11.2019-31.10.2020 on julkaistu kokonaisuudessaan tänään.

Tilinpäätös, palkitsemispolitiikka sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat tämän pörssitiedotteen liitteenä sekä luettavissa myös yhtiön kotisivuilla www.panostaja.fi

 

Panostaja Oyj

Tapio Tommila

Toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on seitsemän enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2020 konsernin liikevaihto oli 159 miljoonaa euroa.

www.panostaja.fi

 

Liitteet


Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on kahdeksan enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2019 konsernin liikevaihto oli 190 miljoonaa euroa.